Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 125 от 496 ПърваПърва ... 2575115123124125126127135175225 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,241 до 1,250 от общо 4956
    Автор
    Регистриран
    07.10.2010
    Пчеларски район
    ДОБРИЧКА
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan_vd Виж публикацията
    Днес звънях на една обява и ми казаха следното:"Слънчоглед,Букет-6.50.Акация-7.50,Манов-9.50''.Изкупуват от цялата страна дават нови тенекии,пробата е праща пчеларя на адрес,след излизане на резултата идват да го изкупят.Взимат меда с договори и без договори както се разберете.Не съм им давал мед само се обадих по телефона.Фирмата била от Добрич.
    коя е тая фирма напиши и тел.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Днес звънях на една обява и ми казаха следното:"Слънчоглед,Букет-6.50.Акация-7.50,Манов-9.50''.Изкупуват от цялата страна дават нови тенекии,пробата е праща пчеларя на адрес,след излизане на резултата идват да го изкупят.Взимат меда с договори и без договори както се разберете.Не съм им давал мед само се обадих по телефона.Фирмата била от Добрич.
    за липата има ли цени и това за маната ако е така значи че ще забогатеем

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Днес звънях на една обява и ми казаха следното:"Слънчоглед,Букет-6.50.Акация-7.50,Манов-9.50''.Изкупуват от цялата страна дават нови тенекии,пробата е праща пчеларя на адрес,след излизане на резултата идват да го изкупят.Взимат меда с договори и без договори както се разберете.Не съм им давал мед само се обадих по телефона.Фирмата била от Добрич.Нещо ми дойде на ум,може ли колегите от Добрич да звъннът един телефон и да отидат на място да ги видят на живо хората.Върти ми се нещо в главата пращам аз и още 200-300 колеги по 2-3 буркана мед за проба съответно никой не идва и нашият човек е напред с едни 600-900кг мед напред.Затова проверката висша форма на доверие.Та телефона е 0895 58 05 05.С молба към колегите от Добрич проверете я тази фирма,дано имаме късмет и да вземем някой лев повече.
    Интересно ми е, по колко мед се дава (взима) за проба? Никога не съм продавал на едро и не знам.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Много съмнителна работа, като се има в предвид колко сме „изобретателни“ - примерно пращаме възможно най малкото бурканче от най хубавия мед за пробата, а после пробутваме и другия не дотам читав мед. До сега нито една фирма изкупуваща мед не процедира така, идват лично взимат проби от тенекиите и ги маркират (не че не може да се подмени меда) и ако пробата е добра идват и го вдигат.

Потребител
    Регистриран
    23.08.2013
    Пчеларски район
    Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Интересно ми е, по колко мед се дава (взима) за проба? Никога не съм продавал на едро и не знам.

Апитрейд взимат по 1 лъжичка, мисля супена беше, от тенекия.

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Като гледам тези цени и си викам "А дано, ама надали" !
    Keep Walking...

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Да почакаме колегите от Добрич да проверят и кажат ,ако имат желание разбира се.Аз писах моята информация с цел да помогна на всички ,в края на крайщата всеки се бори за къшея хляб.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    На този телефон излиза името Теодора Кръстева и сайт за бельо регистриран на адрес Русе, ул. Михаил Хаджикостов.
    Толкова от мен.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Община Дулово, област Силистра
    Днес звънях на една обява и ми казаха следното:"Слънчоглед,Букет-6.50.Акация-7.50,Манов-9.50''.Изкупуват от цялата страна дават нови тенекии,пробата е праща пчеларя на адрес,след излизане на резултата идват да го изкупят.Взимат меда с договори и без договори както се разберете.Не съм им давал мед само се обадих по телефона.Фирмата била от Добрич.Нещо ми дойде на ум,може ли колегите от Добрич да звъннът един телефон и да отидат на място да ги видят на живо хората.Върти ми се нещо в главата пращам аз и още 200-300 колеги по 2-3 буркана мед за проба съответно никой не идва и нашият човек е напред с едни 600-900кг мед напред.Затова проверката висша форма на доверие.Та телефона е 0895 58 05 05.С молба към колегите от Добрич проверете я тази фирма,дано имаме късмет и да вземем някой лев повече.
    Номера се води на Милена 1992г. родена от гр. Бяла /Варненско/ активен от 07,04,2015г.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Колеги написах по горните постове с цел да помогна на всички съфорумци който мислят да си дават продукцията.Цената ми се струва добра,като сравня с останалите фирми.Писах поста и със цел да помоля колегите от Добрич ако не ги затруднява да се обадят по телефона и ако може да отидат на място и да видят има ли найстина такава фирма или е пак някой който иска да лови риба в мътна вода.

Страница 125 от 496 ПърваПърва ... 2575115123124125126127135175225 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •