Много съмнителна работа, като се има в предвид колко сме „изобретателни“ - примерно пращаме възможно най малкото бурканче от най хубавия мед за пробата, а после пробутваме и другия не дотам читав мед. До сега нито една фирма изкупуваща мед не процедира така, идват лично взимат проби от тенекиите и ги маркират (не че не може да се подмени меда) и ако пробата е добра идват и го вдигат.
Като гледам тези цени и си викам "А дано, ама надали" !
Keep Walking...
Да почакаме колегите от Добрич да проверят и кажат ,ако имат желание разбира се.Аз писах моята информация с цел да помогна на всички ,в края на крайщата всеки се бори за къшея хляб.
На този телефон излиза името Теодора Кръстева и сайт за бельо регистриран на адрес Русе, ул. Михаил Хаджикостов.
Толкова от мен.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Колеги написах по горните постове с цел да помогна на всички съфорумци който мислят да си дават продукцията.Цената ми се струва добра,като сравня с останалите фирми.Писах поста и със цел да помоля колегите от Добрич ако не ги затруднява да се обадят по телефона и ако може да отидат на място и да видят има ли найстина такава фирма или е пак някой който иска да лови риба в мътна вода.
В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))