Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 16 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 153
    Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    Кажи ми цена: ДБ ,12р, с два магазина и сковани рамки, подвижно дъно с мрежа?
    ако можеш качи снимка на дъното което искаш

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от galin79 Виж публикацията
    ако можеш качи снимка на дъното което искаш
    трябва да качи някой размери и снимки на подвижното дъно с мрежата защото гледах 3 дъна все различни иначе цени примерно на 10 рамков капак-12 лв магазин-15 лв табла 10 лв плодник с дъно с клин 35 - 40 лева

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    малко по добри снимки
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри IMG_20150718_094745.jpg‎   IMG_20150718_094814.jpg‎   IMG_20150718_094851.jpg‎   IMG_20150718_094930.jpg‎   IMG_20150718_095003.jpg‎  

IMG_20150718_095240.jpg‎   IMG_20150718_095408.jpg‎   IMG_20150718_095514.jpg‎   IMG_20150718_095528.jpg‎   IMG_20150718_095551.jpg‎  

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    някой ако може да качи снимки и размери на обикновено подвижно дъно и на мрежестото ще съм ви благодарен

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Довечера ще ти снимам, едно дъно и ще се пробвам да ти кача снимките. Говоря за 12р.

Наблюдател
    Регистриран
    28.08.2013
    Пчеларски район
    Кюстендил
    Здравейте,
    Някой може ли да ми каже защо вече не се правят шлицове за капаците?
    Просто да го поставиш отгоре, без да си има каналче или нещо за центроване.
    Купих си такива като на първите ти снимки и голям зор с тия капаци.
    Та нещо винтове слагах, та нещо дупки правих по стените...
    Вярно, че този канал за капака е една допълнителна технологична операция, но все пак...

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Всеки ще ти направи,ако му платиш съответната цена.Ти си клиента ,така че ...

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от WDW Виж публикацията
    Здравейте,
    Някой може ли да ми каже защо вече не се правят шлицове за капаците?
    Просто да го поставиш отгоре, без да си има каналче или нещо за центроване.
    Купих си такива като на първите ти снимки и голям зор с тия капаци.
    Та нещо винтове слагах, та нещо дупки правих по стените...
    Вярно, че този канал за капака е една допълнителна технологична операция, но все пак...
    принципно не е проблем за канал но не виждам къде е проблема на мой те капаци те захлупват хранилката и малко от магазина също вътре има ограничител за това и така леко шават в страни но нищо друго то по тоя начин играе същата роля като за това което говориш не знам какви си взимал

Автор
    Регистриран
    10.10.2010
    Пчеларски район
    Велики Преслав
    Галине, кошера ти е добър. Дали ще е с отделно дъно или не това не е от значение за майсторлъка. Както си направил тия на снимките така ще направиш и с отделното дъно. Аз също произвеждам кошери почти същия модел за мен, и какъвто друг модел пожелаят клиентите. Позволявам си да ти предложа като на колега две неща по изработката но твоя модел. 1. Сглобката на страниците я прави с двоен фалц / фалцване и на двата детайла/ и 2. Подпорките на сенника малко по-високи, а горния отвор на плодника малко по-ниско така че сенника да се използва като прелетна дъска за горния отвор.Когато кацнат на сенника пчелите да влизат директно в кошера, а не да се катерят по стената. Успех в работата и най-важното е да имаш пазар.

PS. И като трето - вдигни малко тия цени. Не подбивай пазара - майсторлъка си има цена. Като гледам твоя заслужаваш повече.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Диян Димитров Виж публикацията
    Галине, кошера ти е добър. Дали ще е с отделно дъно или не това не е от значение за майсторлъка. Както си направил тия на снимките така ще направиш и с отделното дъно. Аз също произвеждам кошери почти същия модел за мен, и какъвто друг модел пожелаят клиентите. Позволявам си да ти предложа като на колега две неща по изработката но твоя модел. 1. Сглобката на страниците я прави с двоен фалц / фалцване и на двата детайла/ и 2. Подпорките на сенника малко по-високи, а горния отвор на плодника малко по-ниско така че сенника да се използва като прелетна дъска за горния отвор.Когато кацнат на сенника пчелите да влизат директно в кошера, а не да се катерят по стената. Успех в работата и най-важното е да имаш пазар.

PS. И като трето - вдигни малко тия цени. Не подбивай пазара - майсторлъка си има цена. Като гледам твоя заслужаваш повече.
    мерси много за съветите жив и здрав

Страница 7 от 16 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •