Да ви питам за правия сиропа 1 кг вода и 1 кг захар и ще подхранвам през ден .Казаха ми че може и 3 кг захар към 1 кг вода и така можело да ги подхранвам през 2-3 дена,защото пътувам по 30 км за да ги нахраня.
Да ви питам за правия сиропа 1 кг вода и 1 кг захар и ще подхранвам през ден .Казаха ми че може и 3 кг захар към 1 кг вода и така можело да ги подхранвам през 2-3 дена,защото пътувам по 30 км за да ги нахраня.
Сиропа си го прави 1 към 1, а за храненето може и през няколко дена. Ако имаш по-големи хранилки, може и веднъж седмично.
За една седмица да почнат да градят трета рамка......
Моите градят за седмица по една пита и всеки уикенд слагам по още една за градене.Интересно наблюдение последните две седмици е, че майките не искат да снасят в новоизградените нови пити ,което ми се струва странно.Май и юни беше точно обратното,дори и малко да е изградена питата ,майката отива и осеменява.
Успех в начинанието,но според мен сега гледай да ги зазимиш силни и с достатъчно храна,за да презимуват.Напролет ако се развият добре ще извадиш мед![]()
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))