Цитат Първоначално публикувано от hoseyni
Хора нещо сте в голяма грешка. Първо никога не съм подвеждал някого през целия ми живот!!!! Второ или сте нелоялна конкуренция или ме бъркате с някой. Имам брат Николай може да си говорил с него. Или с баща ми, при него са тези цени 30лв.
Аз съм написал обява и цените са повече от реални. Всеки ден купувам клей цени под 30-35лв. никога не съм плащал то е обидно за труда просто. Който ми е звъннал и донесал клей винаги съм го взимал на най-добра цена. А никой от вас не познавам или по не се сещам. За който не вярва да ми се обади и да ми донесе после да пише. Никой от вас не ми е звънял на телефона: 0899452850. Не ходете да продавате клея в магазина. Той не е мой а на родителите ми, аз работя отделно.Не съм писал обява за магазин, писал съм лична обява!!!! Склада е до търговиите- брезовско.

В момента най-ниската цена която плашам за КЛЕЙ е 40лв./кг както е събиран от питите и 45лв./ за изчистен клей. 50 лв. за много хубав клей или за количества над 20кг.
Не бива да се учудваш, след като си се регистрирал с фамилия, в която всички се занимават с този бизнес и то по отделно. Ако го беше направил със собственото си име или поне го пиши навсякъде по обявите си, за да няма объркване, това вероятно нямаше да се случва.