Бат Тянко - кажи си право .
По-малко ли са , или повече от миналата година .
Бат Тянко - кажи си право .
По-малко ли са , или повече от миналата година .
Край!Слънчев Череп,ако в най-скоро време не дойдеш да черпя бира тотално ще ми паднеш в очилата.
Тази година сезона тръгва слабо,ама рускини дал господ.Ходят горкичките немили недраги.Като ги гледам чак ми се насълзяват очите и някои други работи.
Давай координати и да стане много горещо, че обичам морето да е като топла бира и ще ти цъфна на вратата. Сега да не помислиш, че си уреждам почивката при теб?Ще дойда за има - няма час. Да почерпиш една бира, но себе си, че аз не пия - нищо. Сега пък ти ще кажеш - тогава за какъв ........ ми идваш?
Ами за да те видя, че ми изглеждаш пич на фона на някои тъпанари(извинявайте - тук няма такива).
Както ти казваш минавам на лични!Извинявам се на модератора,че изместихме фокуса на темата ама се надявам,че поне той жули нещо?
Да ти кажа честно аз не жуля ами правя любов.Готините мадами ми викат Оги.Съкратено от Оргазъм.
Когато и неготините започнат да ти викат Оги, тогава ще се биеш в гърдите!![]()
Здравей,Слънчо.Метода на доктор Лазар Бараков/родоначалник на плевенския метод на пчеларстване/ няма да го намериш никъде защото самия той не е вече между живите и методите му не се разбираха от пчеларите и се вземаха малко на присмех.Самия той при една лекция в Пловдив в пч. дружество Акация каза,че той е взаимствал от Рудолф Щайнер.В момента има пчелари които стриктно работят по метода му като се ръководят от календара на Мария Тун/ежегодник по дати и часове на мястото на Луната спрямо реалните зодии,а не измислените вестникарски /В Смолян има човек който практикува метода.Мисля,че се казва Тодоров.Родоначалник на метода е Шайнер,но Бараков го е доразвил частично за пчелите.Пити се дават за строеж когато Л.е в един от земните Съзвездия/Дева,Козирог,Телец/В тези дни восъкоотделянето е до 3 пъти по ускорено.Когато Л.е пред Везни,Близнаци и Водолей пчелите стимулират пилото/ако вали,трябва задължително подхранване/Когато Л.е пред Лъв,Овен или Стрелец пчелите имат стремеж за нектар и мед.Когато Л. е пред Риби,Скорпион и Рак кошерите не се отварят.Мед се вади само в топлинни и светлинни дни/.Това е за напреднали в метода.Фазите на Луната и в кои знаци е ще намерите тук http://fazinalunata.com/bulgarian/
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))