Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 146 от 683 ПърваПърва ... 4696136144145146147148156196246646 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,451 до 1,460 от общо 6828
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Бат Тянко - кажи си право .
    По-малко ли са , или повече от миналата година .

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Соларис потресен съм.Мислех те за абсолютен капацитет?
    *Що така бе бат тянко? Че не знам за часовниците ли?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Край!Слънчев Череп,ако в най-скоро време не дойдеш да черпя бира тотално ще ми паднеш в очилата.
    Тази година сезона тръгва слабо,ама рускини дал господ.Ходят горкичките немили недраги.Като ги гледам чак ми се насълзяват очите и някои други работи.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Край!Слънчев Череп,ако в най-скоро време не дойдеш да черпя бира тотално ще ми паднеш в очилата.
    Тази година сезона тръгва слабо,ама рускини дал господ.Ходят горкичките немили недраги.Като ги гледам чак ми се насълзяват очите и някои други работи.
    Давай координати и да стане много горещо, че обичам морето да е като топла бира и ще ти цъфна на вратата. Сега да не помислиш, че си уреждам почивката при теб? Ще дойда за има - няма час. Да почерпиш една бира, но себе си, че аз не пия - нищо. Сега пък ти ще кажеш - тогава за какъв ........ ми идваш? Ами за да те видя, че ми изглеждаш пич на фона на някои тъпанари(извинявайте - тук няма такива).

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Както ти казваш минавам на лични!Извинявам се на модератора,че изместихме фокуса на темата ама се надявам,че поне той жули нещо?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Както ти казваш минавам на лични!Извинявам се на модератора,че изместихме фокуса на темата ама се надявам,че поне той жули нещо?
    Е деее, задължително ли е това което го жулиш да минава все през устата? Спомена и някои други екстри по - горе. А пороци много.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Да ти кажа честно аз не жуля ами правя любов.Готините мадами ми викат Оги.Съкратено от Оргазъм.

Наблюдател
    Регистриран
    12.05.2015
    Пчеларски район
    Хасково
    Когато и неготините започнат да ти викат Оги, тогава ще се биеш в гърдите!

Автор
    Регистриран
    22.05.2011
    Здравей,Слънчо.Метода на доктор Лазар Бараков/родоначалник на плевенския метод на пчеларстване/ няма да го намериш никъде защото самия той не е вече между живите и методите му не се разбираха от пчеларите и се вземаха малко на присмех.Самия той при една лекция в Пловдив в пч. дружество Акация каза,че той е взаимствал от Рудолф Щайнер.В момента има пчелари които стриктно работят по метода му като се ръководят от календара на Мария Тун/ежегодник по дати и часове на мястото на Луната спрямо реалните зодии,а не измислените вестникарски /В Смолян има човек който практикува метода.Мисля,че се казва Тодоров.Родоначалник на метода е Шайнер,но Бараков го е доразвил частично за пчелите.Пити се дават за строеж когато Л.е в един от земните Съзвездия/Дева,Козирог,Телец/В тези дни восъкоотделянето е до 3 пъти по ускорено.Когато Л.е пред Везни,Близнаци и Водолей пчелите стимулират пилото/ако вали,трябва задължително подхранване/Когато Л.е пред Лъв,Овен или Стрелец пчелите имат стремеж за нектар и мед.Когато Л. е пред Риби,Скорпион и Рак кошерите не се отварят.Мед се вади само в топлинни и светлинни дни/.Това е за напреднали в метода.Фазите на Луната и в кои знаци е ще намерите тук http://fazinalunata.com/bulgarian/

Потребител
    Регистриран
    09.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от HINAP Виж публикацията
    Здравей,Слънчо.Метода на доктор Лазар Бараков/родоначалник на плевенския метод на пчеларстване/ няма да го намериш никъде защото самия той не е вече между живите и методите му не се разбираха от пчеларите и се вземаха малко на присмех.Самия той при една лекция в Пловдив в пч. дружество Акация каза,че той е взаимствал от Рудолф Щайнер.В момента има пчелари които стриктно работят по метода му като се ръководят от календара на Мария Тун/ежегодник по дати и часове на мястото на Луната спрямо реалните зодии,а не измислените вестникарски /В Смолян има човек който практикува метода.Мисля,че се казва Тодоров.Родоначалник на метода е Шайнер,но Бараков го е доразвил частично за пчелите.Пити се дават за строеж когато Л.е в един от земните Съзвездия/Дева,Козирог,Телец/В тези дни восъкоотделянето е до 3 пъти по ускорено.Когато Л.е пред Везни,Близнаци и Водолей пчелите стимулират пилото/ако вали,трябва задължително подхранване/Когато Л.е пред Лъв,Овен или Стрелец пчелите имат стремеж за нектар и мед.Когато Л. е пред Риби,Скорпион и Рак кошерите не се отварят.Мед се вади само в топлинни и светлинни дни/.Това е за напреднали в метода.Фазите на Луната и в кои знаци е ще намерите тук http://fazinalunata.com/bulgarian/
    Не оспорвам методиката но е странно как при останалите кошери няма изнервеност а само в единия.Може би са по друго астрологично време.

Страница 146 от 683 ПърваПърва ... 4696136144145146147148156196246646 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •