Цитат Първоначално публикувано от gsaram Виж публикацията
Може и да е съвпадение точно до пчелините да живеят алергични. И с какво те са виновни, че до тях е имало пустееща къща и един ден тя става бомба със закъснител. Аз не мога да говоря от името на други хора. Историте, които съм писал в горния ми пост са в промеждутък от 3-4 години. Първо коня, после райда, после празната къща, която в последствие става бомба с закъснител и така.

А иначе незнам колко е разпространена алергията от мойте близки баща ми е алергичен, в къщи винаги има инжекции орбазон за всеки случай. Иначе познавам доста хора, който казват, че са алергични но в каква степен незнам.

За 5-те кошера бих поставил следния въпрос ако имаш алергичен роднина(/приятел/някой който ти пука за него) до вас били гледал пчели под носа му. И друг въпрос би ли ги направил от 5 на 80 бр.

Дакажем, че някаква малка бройка е безобидна разбира се трябва да се има в предвид полужението на кошерите на съседа, постоянно ли си при тях или ходиш 5-6 пъти годишно.

ПП Ако зависеше от мен бих предпочел двор с пчели от колкото двор с мургави братя.
Поздрав!
Има алергични хора към кучата и котки, да вземем да ги избием. Има хора с алергия към цъфтящи растения да вземе да изтребим всичко което цъфти.
Омръзна ми да чета глупости, дали са 10 или 50 кошера на алергичен човек и 1 пчела му стига а да не говорим за оси и стършели тях как ще ги унищожим.
Да унищожим природата и да живеем в буркани та да няма алергии.

Един много прост пример:
Приятел гледа 5 кошера и не можеш да минеш по край къщата без да отнесеш жило, аз имам 50 и може да обикаляш колкото си искаш в пчелина няма да ти обърнат внимание, комшията е алергичен, но не му пречат даже обрано радва се че има млади хора по край него.