Благодаря ви на всички. Направих преглед на ново и явно са се позабавили с почистването на килииките от излюпени токущо пчели. Видях още 2-3 такива с леко пробити капачета точно в средата много прилича на пръв поглед от това което изчетох и видях като снимков матриалза тези 2-3 дена опасение. Бръкнах леко с клечка за зъби от вътре се показа пчеличка съвсем здрава в другите килиики също така. На друга килиика пък не беше дозапечатана бръкнах внимателно вътре беше съвсем бяло седефена какавида. От миналата година съм пчелар и явно не са ми ясни напълно тези сложни процеси и как изглеждат в движение, но след обстоен преглед определено ми се изясниха просто след работа ми е натоварено бързам и не успявам винаги да ги погледам спокойно и това са последиците от бързите и недогледани прегледи.

за тези 2-3 дена опасение. Бръкнах леко с клечка за зъби от вътре се показа пчеличка съвсем здрава в другите килиики също така. На друга килиика пък не беше дозапечатана бръкнах внимателно вътре беше съвсем бяло седефена какавида. От миналата година съм пчелар и явно не са ми ясни напълно тези сложни процеси и как изглеждат в движение, но след обстоен преглед определено ми се изясниха просто след работа ми е натоварено бързам и не успявам винаги да ги погледам спокойно и това са последиците от бързите и недогледани прегледи.
Цитат