В началото на април в едно магазинче ми предложиха пресен туко що изваден мед от слънчоглед срещу 8 лв./кг ....
В началото на април в едно магазинче ми предложиха пресен туко що изваден мед от слънчоглед срещу 8 лв./кг ....
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
[QUOTE=borislav aleksandrov;65217]е как 10 лв. за 450 грама
Излиза 22 лв/кг! Купуват ли го на тази цена?
За 10 дни съм продал 2 тенекии и имам заявки за още 1... и това е при положение че на пазара 1 кг е 12-13 лв. а повечето колеги продават Акация между 8-9 лв./кг...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Цена от 8-9 лв на кг на дребно ми изглежда като услуга на клиентите... не разбирам кой и защо продава на тази цена, в случай че на едро предлагат 7 лв за кг?!? За да го дадеш на 8 кв за кг на дребно нали имаш разходи за буркан, капачка и етикет(дори и да не броим труда)?!? ЗАЩО колеги??!
В момента има 26 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 26 гост (и))