Понеже съм новобранец във форума и занаята, но съм и ловец, да Ви кажа, как се организира протеста на ловците.
1. Националния Ловно Рибарски съюз ( НЛРС) обединява над 80% от ловците в България, които са около 120 000 или 150 000.Останалите са във друг съюз (БЛРС)
2. Ловците членуват в дружини.Дружините членуват в Сдружения. Сдруженията членуван в Съюза.
Органицацията идва от Съюза, които нарежда на сдруженията да осигурят присъствие. Сдруженията изпращат писма до председателите на дружини да подсигурят по двама членове за протеста. Автобусите са платени от сдруженията и то ловците се иска присъствие и ето Ви 5000 човека от 120 000 или 150 000 или 3-4%.
Ако има единна организация с изградени сруктури ще има и хора за протеста. Както разбирам в България има много пчеларски сдружения и организации и няма как да стане голям протест колкото и да се пънем по форумите. Без изграждане на малки структури по райони , които да се обединят във по-големи примерно на областно ниво и от там в единен съюз или КБП няма как да има хора за голам протест.
Моля да ме извините за мнението ми ако съм засегнал някой все още съм нов този занаят.

Цитат
Наистина ще си ги гледам - с кеф. И дано да са в нови кошерчета - 12- чета с по две магазинчета. Ммммм, златни ти уста.