На мен протеста ми хареса. За първи път ходя на протест на жълтите павета в София смятам, че всеки българиня трябва да иде поне на един протест. Да не ни се получи много протеста защото пчеларите сме интелигентни хора и очаквахме същото и от нашите политици, но те за жалост не се оказаха такива. Аз съм готов отново да ида на протест, но този път лично ще се постарая повеч да бъдем забелязани и отразени от медиите та дори и от политиците. Ще има по груби прояви от моя стрна естесвено си поемам отговорността, но нека бъде изненада. Радвам се че се събрахме пчелари от много пчеларски организации, но нашата Конфедерация беше най-подготвена. Само за половин година от съществуването си и резултатите са налице едва ли е имало досега по-голям пчеларски протест. Искам да благодаря на Матеев и другите от управителния съвет които положиха усиля това да се случи. Само вие можете да си представите какъв щеше да е протеста ако ви нямаше. За тези 5-6 години от както се занимавам с пчеларство Конфедерацията и протеста са най-значимите събития случващи се в пчеларството. Вие сте хората които ме карат като млад пчелар да продължавам да изхранвам четиричленното си семейство само с пчелите и да оставям на заден план Терминал 2.