Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1262

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ако влияе алуминия за смъртността на пчелите, то тогава биха измирали прогресивно все повече и повече пчели, и навсякъде. В случая измират пчели в отделни райони като при вирусна инфекция. След това районите се сменят. С това мнение не отричам, че алуминия им вреди, но то какво ли не вреди вече?
    и при мен доктора констатира вирусна инфекция/по точно вирусен паралич/ ама инфекцията съвпадна с пръскането на рапицата

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    и при мен доктора констатира вирусна инфекция/по точно вирусен паралич/ ама инфекцията съвпадна с пръскането на рапицата
    Доктора дали изолира вируса от пробите, които е взел? В коя лаборатория е извършил изследването?Има ли официален документ за него?Нещо намирисва на неоникотиноиди.Май по-лесно е да обвини вируса и пчеларя, отколкото да види истинската причина, отравянето.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Доктора дали изолира вируса от пробите, които е взел? В коя лаборатория е извършил изследването?Има ли официален документ за него?Нещо намирисва на неоникотиноиди.Май по-лесно е да обвини вируса и пчеларя, отколкото да види истинската причина, отравянето.
    и да прати проби се тая докато не се създаде зоополиция в бг няма да се оправят нещата

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    http://novanews.novatv.bg/news/view/...5%D0%BB%D0%B8/

почна се.... на мен това видео ми изглежда доста нагласено....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    А сега чакайте да се откажат да ви вадят от населените места, не само това ами и още друго ще измислят. Ама стойте си в къщи и чакайте. Те ще ви кажат къде да си сложите пчелите. Къд им е най-удобно за товарене.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    А сега чакайте да се откажат да ви вадят от населените места, не само това ами и още друго ще измислят. Ама стойте си в къщи и чакайте. Те ще ви кажат къде да си сложите пчелите. Къд им е най-удобно за товарене.
    Нещо повече - предполагам всички пчелари ясно осъзнават, че следващия път протест няма да има. Въобще вече няма да има протести за каквото и да било поради една много проста причина - свършиха се глупаците, които си скъсват гъза да ги организират, а после да тънат от срам пред медиите, народа и парламентарните комисии.

От сега нататък никоя организация няма да посмее да обяви протест, защото ще се изложи и ще стане смешна в очите на останалите.

От сега нататък властимащите спокойно ще си развяват байрака, необезпокоявани от никого.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ами,че то квадрати не останаха непродадени ти за декари говориш!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    В тази нашата мила родина-ни дъжд остана,нито качулки.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Сам си отгтовори на предния въпрос-УТОПИЧНИ!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •