Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 404

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Сега да ви направя малко разяснение. Когато роят излезе, докато летят и търсят място за да кацнат, през това време майката(майките) се оплождат. При хващането на рояка всички майки вече са оплодени. Неоплодена майка е само тази която ние сме произвели и поставяме. Няма такова нещо - рояк с неоплодена майка. Това би трябвало да е добре познато на добрите(знаещи) пчелари.
    В моя случай, всъщност това не беше хванат рой, а кошер изпаднал в роево и разделен на три. Пропуснах да го уточня защото нямаше отношение по темата.
    Но въпреки това, това което казваш не го знаех, благодаря за което. Приближавам се с още една стъпка до добрите пчелари . Допускам обаче, че не е вярно на 100%, защото съм сигурен, че съм прибирал рой с 3-4 майки в него видимо неоплодени.
    Винаги може по-добре.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    В моя случай, всъщност това не беше хванат рой, а кошер изпаднал в роево и разделен на три. Пропуснах да го уточня защото нямаше отношение по темата.
    Но въпреки това, това което казваш не го знаех, благодаря за което. Приближавам се с още една стъпка до добрите пчелари . Допускам обаче, че не е вярно на 100%, защото съм сигурен, че съм прибирал рой с 3-4 майки в него видимо неоплодени.
    Няма 100%. Девствена майка излязла от кошера не може да стои и да си хвърчи ей така за кеф. Не вярвам да е изпаднала в сексуална апатия и липса на желание за секс. Демек - фригидна.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •