Ами как няма да си доволен??? И аз никак не обичам да се намесвам в такива теми, ама от 25 години се интересувам от пчели и ми е много неприятно когато начинаещи колеги които сега я почват и все си мислят, че "старите" ги цакат с топла бира или празни кошери и тежки мнения дават по форуми и так дале.. И аз съм почнал с два стари сандъка по 50 лева и две отводки по 50 лева и един комшия стар пчелар ми се разсърди че не съм го питал - за тия пари да ми намери 5-6 кошера работещи! Вчера един колега от работата ме извика по спешност да му прехвърля 2 отводки а въобще не е споменавал нищо за пчели досега пред мен. Запалил се изведнъж да стават пчелари с братчед си, досега не ги знам колко стотин пари са дали за костюми и джунджурии дето няма да им трябват, не ги питам че ще ме заболи главата без да имам нищо общо... Два сандъка ЛР - мрежесто дъно, един корпус, таванка и капак за 65 лева единия. Отводките по 90 лева, иначе ми харесаха. Млади маркирани майки, на четири рамки с надпис годината отгоре. Една рамка тазгозишна, една миналогодишна, другите без надпис или с 13, едната пита леко свлечена, с разширени килийки отгоре. Едната пита с мед и празно, другите с яйца, пило, мед, прашец и достатъчно пчели. Всички знаете колко работа има още с тия отводки за да почнат да се изплащат, а и допълнително инвентар. А моя човек се радва като малко дете и иска още да купува и вика давай да палим барбекюто...