Блажени са верующите!
Грешка няма! Има задкулисна игра, която ние не виждаме и за това не разбираме. Посочи ми поне един разумен довод за внасяне на този законопроект именно сега. Внеслите го може и да не са наясно с тънкостите на проблема, но перфектно знаеха колко много хора ще бъдат засегнати и каква ще е реакцията на обществото. Трябва да живееш на Марс, за да не го разбираш. И все пак го внесоха!
И както без сериозни аргументи го внесоха, така и без сериозни аргументи го изнесоха. Знам, че е ласкателно за пчеларските организации да си припишат победа без бой, само със заплахата каква грозна сила могат да вдигнат на епична битка. Дано е така и наистина да сте ги уплашили. Нещо обаче ме кара да съм предпазлив. Някакво вътрешно усещане за социално инженерство или мащабна операция за дезинформация. Поживём - увидим, доживём - узнаем, выживем - учтём.
Блажени са ДА. Защото аз искам да им вярвам, а те след като ми играят курвенски номера то явно не са за там. Каква е идеята за да са горе - за да движат тази скапана държава напред, а не да я забиват в калта.