Първоначално публикувано от
Юрий Цветков
За да не се превърне дискусията в грозна препирня искам да внеса малко пояснения, понеже съм запознат със ситуацията. Предната вечер прегледах 30-40% от всичките фарари обявени за продажба. Всичко си беше нормално за сезона. Този точно кошер, явно съм го пропуснал. Имах намерение да ги взема всичките, но понеже нямаха вентилационни отвори освен някоя и друга кръгла пластмасова прелка на някои от корпусите, а трябваше да ги местим на повече от 300 км в затворен бус, ме достраша да товаря на 2 реда и затова взех само 13. Толкова се побраха на един ред. Не съм пробирал, товарихме подред. След това се чухме с judas и му казах че сделката си заслужава. Честното ми мнение е, че Даниел можеше спокойно да им вземе по още 50 лв минимум. На judas това са му първите кошери и той определено не е компетентен да прави лични преценки. Не вземам ничия страна и ми се ще да мисля, че това е по-скоро недоразумение. Ако Даниел е знаел за проблема вече е друг въпрос, но лично на мен ми запали пушалката и ми каза да отварям колкото и каквото искам. Нямах време за детайлен преглед на всички кошери, а и прецених че не е необходимо. Аз съм доволен от сделката която направих. Даже успях да ги прекарам без никакви щети.