Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 228

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията

Извинявам се за лошата редакция и видео, но имам проблем с телефона, видео рендера и редактора и вече няколко часа отказва да работи.
    Отказва да изреже част от клиповете и отказва да махне първите минути, отказва да махне текста в началото, а като махна клипа преди него и изобщо нищо не работи. Редактора не реже, а youtube ми се кара за музиката и отказва да качи клипа.
    Качвам клипа с възможно най-добрата редакция и извинявайте отново, но ми писна да му се моля.

Отгоре на всичко ми се счупи пружината на пушалката, а точно я бях запалил. Днес техниката ме предава!
    Дамянов , пред кошер и зад магаре , не се застава .
    При всички нас , се получава този резултат , но хората , които не са пчелари винаги започват да ръкомахат и бягат .
    Преди два дни , подадох на колега търтей и той пропищя коридора . Сега , мисли да става пчелар .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Дамянов , пред кошер и зад магаре , не се застава .
    При всички нас , се получава този резултат , но хората , които не са пчелари винаги започват да ръкомахат и бягат .
    Преди два дни , подадох на колега търтей и той пропищя коридора . Сега , мисли да става пчелар .
    аз като съм последна къща на града от кой ще трябва да вземам съгласие ще имали някакво отстояние

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    аз като съм последна къща на града от кой ще трябва да вземам съгласие ще имали някакво отстояние
    Аз , не съм пророк , да кажа какво и как ще стане .
    А , аз , като съм в населено място , да не мислиш , че ми е лесно .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    е то ясно че няма да ни е лесно но дали пак ще вадим документи за животински обект

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    За крави може , за пчели не - това , не ти ли напомня филма ,,Селянинът с колелото ,,- ,,За кучета и котки може , за .... ,, .
    Е , ние не отглеждаме прасета , но простотия до шия .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    мисълта ми беше че ако искат нови становища и подобни кой ща ни компенсира разходите

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Аз какво да кажа. На единя пчелин не мога да взема нито едно разрешение от съсед. Англичани(наследниците им трябва да търся), незаконен животновъден обект(изкукал боклук), кмет, изкукал дядо, собствениците са в чужбина(но биха ми дали, ако успея да ги намеря), но последния съсед е най-интересен - едно триъгълниче 10-15м2 с 10 собственика и се съдят от години с други 2-3 собственика от царско време. Съдът не може да им реши проблемите, а аз как да искам разрешение и откого. Отгоре на всичко на англичаните и тези с триъгълника ще им одържавят част от имотите, защото по план минава новия път(лъч над града).
    Как да стане номера?

А това с цепенето на имотите, че сами да сте собственици на съседните го забравете. Няма да ви позволят да разцепите малки парцели.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Аз съм още по-зле. От 3 страни са улици, а от четвъртата е друг мой имот. Ще питате какъв е проблема. Ами той е, че едната улица ме дели от гробището. Там от кой да искам разрешение?

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.05.2014
    Хайдее, започна се с изнудването . Онзи ден се сдобих с нова центрофуга и вчера логично я закарах на обекта. И ме пресреща една свиня (и визуално и по характер), уж първа братовчедка на майка ми (ако не те пре*бе роднина, няма кой) и отдалече ме почва - "Аз да се оплача от твоите пчели - много жилят. Ожилиха ни (разбирайте прецедент за 4 години) и тримата (нея и двете й деца едното на 40г., другото на 30г.). Аз не съм съгласна пчелите ти да идват в моя двор...ти колко кошера имаш..., нямаш право да ги гледаш в населено място... и т.н.". ЕДНО ОЖИЛВАНЕ ЗА 4г. Как до сега си траяха и сега изведнъж стана сериозен проблем? Та започна се! За момента я пратих да бере гъби, пчелина ми е регистриран и с абсолютно изрядни документи. Даже е под капацитета си имам право да разположа 41 кошера, а аз имам 11. Ако се гласува поправката в закона ще се почне яко изнудване и напъни, и жалби, и на майка му разправийте! Тя не ми е пряк съсед (на ъгъл сме), така че най-вероятно ще си събера подписите, но ще има яко подливане на вода и разправий.

Потребител
    Регистриран
    14.12.2014
    Пчеларски район
    с. Градец, община Костинброд
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Аз съм още по-зле. От 3 страни са улици, а от четвъртата е друг мой имот. Ще питате какъв е проблема. Ами той е, че едната улица ме дели от гробището. Там от кой да искам разрешение?
    От Светия синод, на мен ми се е случвало, съгласувахме и с Виваком и с няколко частни компании на времето.

По отношение на протеста: да не забравите,че трябва да се съгласува и с полицията, трябва да се определят няколко души като разпоредители, които да са с жилетки, от жълтите, които си мъкнем в колите, който вади разрешителните да го съобрази. Аз ще нося няколко жилетки за всеки случай.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •