Здравейте,

Имам едно питане, като не чакам отговор от ОТГОВОРНИТЕ. Като искат да променят закона, добре (не че съм съгласен) кой ще ми пази кошерите? Защо досега след толкова много кражби не промениха Наказателния кодекс? До сега не съм чул или прочел за осъдени (ефективно) крадци на кошери.

Госпожо Спенова, уважавам усилията Ви да се разберете със съседа си. Умишлено не казвам "КОЛЕГА". Защо не сте написали в профила си за кое населено място става въпрос? Има вероятност някой от нас да го познава и да помогне за решаване на проблема. Желателно е даже да напишете и името му. Интересуваме също колко кошера с пчели има.

На ваше място и аз бих започнал да се занимавам с пчеларство. Тогава може би ще разберете и нашата любов към пчелите. Говорите за бизнес? Последните 25 години това е най-използваната дума (кой знае-кой не, всеки прави бизнес). Не ми е ясно не можах да разбера (понеже явно не съм достатъчно умен), Вие какво влагате в тази дума. Нима смятате, че с 10 кошера се прави бизнес?! Явно живеете в къща, на село, в по малък град...... не знам (това не е обида действително не знам). Искам да Ви попитам, гледате ли кокошки? Ако да, кажете ми какъв "бизнес" с 10 кокошки!!!

НИЩО ЛИЧНО!
Поздрави,
Г. Георгиев