Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 33 от 36 ПърваПърва ... 233132333435 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 321 до 330 от общо 353
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Затворите са пълни, а евробюроподпирачите ни критикуват, че условията в тях били лоши и не им достигала жилищната площ. За това и маса хора с влезли в сила присъди не ги вкарват в затвора. Май е време да се устроят няколко "курорта" като Белене, "Слънчев ден" и други подобни и да се открият отново урановите мини.
    "Курорти" - да ,но не ги сравнявай със тези ,които си посочил.Мангалите и другите престъпници нямат нищо общо с хората били по онези места.

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Може да излезеш прав.Днес подадох жалба в районната прокуратура в Царево срещу полицията и от всякаде почнаха да ме предупреждават,че ще ми спретнат наказателна акция,така работили.Оплаче ли се някои,после му стъжнявали живота.Чудя се как цяло село може да намрази полицайте толкова много.Ако успея да уволня някой ще ме направят национален герой.Дамяне,в деловодството се подава жалбата,препоръчаха ми ако незнам точно какво да пиша,да се обърна към адвокат.Дадоха ми входящ номер и ми казаха довиждане.
    Мисля, че във фейс-групата "Пчелин" ставаше въпрос за същият случай и повечето участници, включително и аз ти препоръчахме да подадеш жалба да районната прокуратура и тя ще назначи досъдебно производство и разследващият полицай ще провери как стоят нещата.Поне комшията ще има едно наум! И ти след време! Сега чета, че си тръгнал на сблъсък не с когото трябва - полицаите в повечето случаи си вършат съвестно работата! А при жалбата до прокуратурата за "кражба на пчелни семейства" проблема щеше да дойде от прокурора, който под завесата "неизвестен извършител" /щеше да/ ще прекрати преписката и самото досъдебно производство и пак нищо, но това е законния път. Какви "господари на ефири", какви пет лева? Просто ходи в деловодството и си изтегли тази подадена жалба с входящ номер , с извинението, че некомпетентни хора са те подвели/което си е точно така/ и внеси нова, но този път до Районната прокуратура за откраднатите семейства, не се занимавай с адвокатски такси, няма нужда, това са си грешни пари, по добре с тях си купи няколко пчелни семейства и не си губи нерви и здраве!!! Завършил съм факултета по "Журналистика" на СУ в едно друго време и тогава ни учиха, че водеща е винаги "новината"- тук я няма, както няма и читавата разследваща журналистика без да ти струва определени пари! Виж ако се съблечеш гол и застанеш пред откраднатите кошери за да те накацат "твоите откраднати пчели" ще предизвикаш и новина и съчувствие и ще бъде тази новина №1 за телевизиите по света, ако те заснемат- разбира се преди да те пребие с някой кол съседа!

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Може да излезеш прав.Днес подадох жалба в районната прокуратура в Царево срещу полицията и от всякаде почнаха да ме предупреждават,че ще ми спретнат наказателна акция,така работили.Оплаче ли се някои,после му стъжнявали живота.Чудя се как цяло село може да намрази полицайте толкова много.Ако успея да уволня някой ще ме направят национален герой.Дамяне,в деловодството се подава жалбата,препоръчаха ми ако незнам точно какво да пиша,да се обърна към адвокат.Дадоха ми входящ номер и ми казаха довиждане.
    Да, в деловодството се подават, но отиват за разглеждане при прокурор.
    Не мога да разбера защо атакуваш полицията. Те са просто глупави и не са виновни. Виновни са шефовете които са ги назначили. Има хора които си вършат работата, но са много голяма рядкост. Точно тези които си вършат работата са за съжаление и направо не им завиждам.
    Подавай жалбата срещу пчеларя-крадец, а не срещу полицията.
    Не съм съгласен, че няма смисъл да се образува досъдебно производство ако сумата е малка. Според мен това е част от превенцията или иначе крадеца се чувства над закона. Един път като усети, че може да му се размине...
    Поне да го извикат на разпит и да даде малко показания, така дори и да не се стигне до дело, поне ще има респект и ще се замисли следващия път.
    Наказанията са с цел да се пречупи желанието на човека да повтори престъплението, а не с цел възмездие. Другата цел е потърпевшия да не търси лична справедливост, защото ще се превърнем в дивия запад.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    "Курорти" - да ,но не ги сравнявай със тези ,които си посочил.Мангалите и другите престъпници нямат нищо общо с хората били по онези места.
    Къде видя такова сравнение? Мисля, че достатъчно ясно се изразих в контекста на темата. Ако обичаш, бъди така любезен внимателно да четеш написаното! Ясен ли съм?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Къде видя такова сравнение? Мисля, че достатъчно ясно се изразих в контекста на темата. Ако обичаш, бъди така любезен внимателно да четеш написаното! Ясен ли съм?
    Ами написал си -курорти като Белене ,Слънчев ден и уранови мини.Това "като" не е ли сравнение?Като по-възрастен ,би трябвало поне да си чувал какво е ставало там.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Какво трябва да направя, че да ме затворят за 1-2 месеца тук:

Как да си направим резервация за някоя от луксозните дестинации.

http://blog.arrestrecords.com/the-50...-in-the-world/
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Какво трябва да направя, че да ме затворят за 1-2 месеца тук:

Как да си направим резервация за някоя от луксозните дестинации.

http://blog.arrestrecords.com/the-50...-in-the-world/
    Заминаваш на екскурзия до Норвегия. Сбиваш се в някое заведение и хоп - право там. Ами какво ще правим тук без МОД?

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Заминаваш на екскурзия до Норвегия. Сбиваш се в някое заведение и хоп - право там. Ами какво ще правим тук без МОД?
    ИМАТ ИНТЕРНЕТ И КОМПЮТЪР ВЪВ ВСЯКА СТАЯ! Гледах го по NATGEО или Discovery
    То това си е почивка, а не затвор
    Във В.Търново бяхме в един хотел(мисля, че се казваше Славянка или нещо такова) и условията бяха МНОГО по-лоши. Докато си в банята и плочките сами падаха, а топла вода ще видиш ако станеш в 6:00
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    ИМАТ ИНТЕРНЕТ И КОМПЮТЪР ВЪВ ВСЯКА СТАЯ! Гледах го по NATGEО или Discovery
    Пак се уреди. И затвора ти затвор, и нета ти нет, и форума ти постоянно под око. Само една кака да има сега да ти върти... перката.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ами написал си -курорти като Белене ,Слънчев ден и уранови мини.Това "като" не е ли сравнение?Като по-възрастен ,би трябвало поне да си чувал какво е ставало там.
    Да, сравнявам курортите с тези места (отбележи, че курорти е в кавички, а не хората, които са били там. И именно защото знам от хора, които са били там какво е било, го пожелавам за тия отрепки, които крадат чуждия труд.
    И точно като по-възрастен ще ти кажа - именно такива като теб позорят паметта на загиналите там, правейки си душевни клизми по форумите! Сега ясен ли съм???
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 33 от 36 ПърваПърва ... 233132333435 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •