Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Може да излезеш прав.Днес подадох жалба в районната прокуратура в Царево срещу полицията и от всякаде почнаха да ме предупреждават,че ще ми спретнат наказателна акция,така работили.Оплаче ли се някои,после му стъжнявали живота.Чудя се как цяло село може да намрази полицайте толкова много.Ако успея да уволня някой ще ме направят национален герой.Дамяне,в деловодството се подава жалбата,препоръчаха ми ако незнам точно какво да пиша,да се обърна към адвокат.Дадоха ми входящ номер и ми казаха довиждане.
Мисля, че във фейс-групата "Пчелин" ставаше въпрос за същият случай и повечето участници, включително и аз ти препоръчахме да подадеш жалба да районната прокуратура и тя ще назначи досъдебно производство и разследващият полицай ще провери как стоят нещата.Поне комшията ще има едно наум! И ти след време! Сега чета, че си тръгнал на сблъсък не с когото трябва - полицаите в повечето случаи си вършат съвестно работата! А при жалбата до прокуратурата за "кражба на пчелни семейства" проблема щеше да дойде от прокурора, който под завесата "неизвестен извършител" /щеше да/ ще прекрати преписката и самото досъдебно производство и пак нищо, но това е законния път. Какви "господари на ефири", какви пет лева? Просто ходи в деловодството и си изтегли тази подадена жалба с входящ номер , с извинението, че некомпетентни хора са те подвели/което си е точно така/ и внеси нова, но този път до Районната прокуратура за откраднатите семейства, не се занимавай с адвокатски такси, няма нужда, това са си грешни пари, по добре с тях си купи няколко пчелни семейства и не си губи нерви и здраве!!! Завършил съм факултета по "Журналистика" на СУ в едно друго време и тогава ни учиха, че водеща е винаги "новината"- тук я няма, както няма и читавата разследваща журналистика без да ти струва определени пари! Виж ако се съблечеш гол и застанеш пред откраднатите кошери за да те накацат "твоите откраднати пчели" ще предизвикаш и новина и съчувствие и ще бъде тази новина №1 за телевизиите по света, ако те заснемат- разбира се преди да те пребие с някой кол съседа!