Казаха ми да отида в един часа след почивката,затова пих едно кафе и аз.Върнах се и цирка започна.Първо дойде полицая отговорен за село,а след него и някакъв цивилен,и се почна.Първо се опитаха да ме обвинят,че съм влизал в чужд имот,но там мястото е общинско и удариха на камък.После се почна как неможело да се докаже,че рамките са мой,единия полицай имал 10 кошера и от него били крали но нищо не можел да направи.Другия ме почна,че сумата която казвам,че струват пчелите е преувеличена,даже ми предложи да си закупя от негов познат по 20 лв рамката/за отводки/.Казах му,че това се наказва от закона освен ако не е лицензиран майко производител.След като ми писна да ме въртят на шиш да си промен мнението им казах да правят каквото искат а аз ще правя това което съм решил.В петък отивам да подам жалбата в Царево срещу тях.Ако някой може да помогне с нещо,журналисти телевизия,радио до някой началник в София/най-малкото да разлаем кучетата/ да ми звънне на 0897886193.Ако се стигне до телевизионно предаване друго е да се каже,че зад мен стои КБП :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) .Това може да е добра реклама.