В събота към10 часа дойдоха/след като им звъннах в девет да ги напрегна/ при мен/полицайте/ и ги закарах при чуждите кошери.Бях трима човека,двама мъже и една жена като разговарях предимно с единия мъж/беше цивилен/.Изкарах чисто нов гащеризон но никой не пожела да дойде,но поне ми разрешиха да направя някоя снимка.Започнаха да ме разпитват как мога да докажа,че рамките са мой.Започнах да обяснявам как всеки пчелар си има техника за коване,зателване и куп други работи но като видях как ме гледат умно им препоръчах да позвънят на районния ветиринар или на Манол Тодоров като председател на пчеларското дружество в Царево,да дойде някои от тях и да си каже мнението дали са мой или други.Те ми казаха,че те поемат от тук и ще намерят кой е собственика на кошерите и ще направят всичко възможно да го накарат да си признае.Връчиха ми два листа,молба и сведение.Помолиха ме да отида на пчелина да ги попълня и те щели да ми се обадят да ги вземат,не било необходимо да идвам с тях да не се скараме с собственика.