Първоначално публикувано от
todorov2004
Имам един въпрос. Пчеларите крадци ли са ? Ако знаех, че пчеларите са крадци, нямаше да се захващам никога с този занаят. На 24.04.15г. вечерта ми откраднаха за 3-ти път, но този път последните и всичките 12 кошера. До днес 12.05.15г. никой не ме е търсил от полицията. Днес разпитах и ми казаха, че със случая ми се е занимавал разследващ полицай Живко Иванов, но не мога да се свържа с него на тел 052/553 441. Искам само да го питам дали са проверили записите от камерите на няколко обекта по възможните пътища за излизане от района /не само за град Варна, но и пътя за местност кантара покрай камерата на Газстанцията/. Мина много време, а записите ще се унищожат. По не официална информация разбрах, че са заловили група които са ползвали за депо на откраднати кошери частен имот в силистренско на варненец. Но кой ги е заловил, кога и т.н. не мога да разбера. Ако имате познати полицаи и пчелари от района на Силистра моля поразпитайте. Аз ще продължа да търся контакт с ,,разследващия полицай", с който още не съм се срещал. Ако някой успее да се свържи с него, моля кажето му че съм обявил награда от 1000лв. за този който ги открие. тел.0889233165
Обръщение до Крадеца на кошери !
Г-н Крадец, благодаря Ви, че не ми оставихте нито едно пчелно семейство, за да има от къде да започна. За 6 г. ме принудихте да заграждам, да пазя, да губя част от живота си за нещо, което обезсмисля труда ми. За пореден път съсипахте мечта, желание за градивно и най вече надежда за по-добро. Наясно сте, че следващия път, ще Ви е малко по-трудно, но Ви уверявам, че аз като ловец и бивш сапьор, ще се постарая да Ви е и малко по-екстремно.
Заповядайте отново!