Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 86

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Тази пролет открих че имам едно семейство със фенотип на Мелифера Мелифера. Ще го снимам и когато мога ще кача снимки за да видите разликите между карниковите и западно европейските пчели.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Тази пролет открих че имам едно семейство със фенотип на Мелифера Мелифера. Ще го снимам и когато мога ще кача снимки за да видите разликите между карниковите и западно европейските пчели.
    Дони пускай снимката да правим сравнения,че ми падна едно рояче (2 р. с неплодна майка) от Средногорието.Майката черно-сиво,но сивото има син нюанс

Наблюдател
    Регистриран
    04.03.2013
    Пчеларски район
    Драгалевци
    Така ли изглеждат?
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри черна пчела.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    при мен миналата есен идваше една черна по голяма 24 отводки и 4 кошера основни ми унищожи като часовник беше м/у 13;30-14;00 идваше само седиш и гледаш трудът ти как заминава наскоро се опитах да хвана една от тях но ми се изплъзна гадината

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •