Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 221

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Редник Попов под.32850 Пловдив в последствие Крумово-Въртолетния полк. Като новобренец керосинозаправчик, а стар войник- шофъор на прехраната.

Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Редник Попов под.32850 Пловдив в последствие Крумово-Въртолетния полк. Като новобренец керосинозаправчик, а стар войник- шофъор на прехраната.
    Адашко,кои години си бил в казармата?

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Е то тъй като гледам се посъбрахме едно взводче, колко му е за парада догодина г-н Матеев да сформира и окомплектова една представителна пчеларска рота. При това и щатен знаменосец си имаме. Само може би ще трябва да ограничим консумацията на бира, хаха.

Момчета, честит ви празник на храбростта, войската и земята! Живи и по-здрави да сме и всички около нас!
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Потребител
    Регистриран
    18.03.2013
    Пчеларски район
    общ. Козлодуй , обл. Враца
    Под. 44270 Враня. 85 - 88 г. Поделението на преебаните връзкари , близо 350 караула. Ма поне битовите условия бяха перфектни , парно и топла вода и банички и боза от тези за ЦК на БКП

Наблюдател
    Регистриран
    09.07.2013
    Пчеларски район
    Видинско далеч от Дунава
    Е хайде и аз.. набор 1989 първият с 18 месеца служба, под.24160 гр.Харманли-9 месеца противотанкист в полкова батарея (от които 6 месеца в школа за мл.сержанти в Асеновград) и остатъка централист в телефонната централа на полка.
    Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толкова дълго че да ги направиш сам всичките.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Здравейте, '84-'85 кашик в ШЗО Плевен, '85-'86 командир на взвод в Елхово, накрая 3 месеца задръжка във Варна. Номера на поделението обаче не помня.
    0899946746 Поздрави, Емо.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Моето, ако въобще може да се нарече служба беше първо в ШЗО-то в Плевен, където постъпих постъпих на връх именния ми ден 29.06.2004 г. Последваха 40 дни до клетвата, които реално бяха единствения смислен период от казармата ми, за който не само, че не съжалявам ами бих го минавал пак през няколко години. След клетвата решиха, че ставам за волейболния отбор на поделението и посред лято с още 10-тина юнака ни пратиха на военно първенство във Варна. Кеф голям, плаж по цял ден, хубава храна и волейбол...
    След турнира ме разпределиха във Враца - стоях там 2 седмици и понеже бях вече вишист решиха, че не ми е там мястото и с още 15-тина колеги вишисти ни разпределиха в София на 5-ти км в Командаване Запад на сухопътните войски, където до края на службата помагахме с компютърните си знания на майорите и подполковниците в поделението. Уволних се в последните дни на 2004-та година. 6 месеца общо... доколко успях да изчета коментарите, друг с най-кратката служба от 6 месеца засега няма

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •