Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Това със затварянето на кръга си го мислят само некомпетентни хора, които никога през живота си не са го правили това. Между другото и ние опитахме едно време да затворим кръга, но се оказа, че собствените ни поделения имат по-висока себестойност от външните такива. Няма да ти обяснявам защо - прекалено е сложно, за да го разбереш.

Само ще ти дам един пример:
Защо бил Гейтс не дойде във вашия квартал и не направи квартален магазин или кръчма? Та той има реален потенциал да убие конкуренцията ........ Аз също го имам този потенциал, ако реша да създам квартален магазин точно в твоя квартал. Ха сега си поразмърдай мозъка, за да разбереш защо аз или Бил Гейтс все още не сме отворили кръчма в твоя квартал? Ако това го осъзнаеш, ще осъзнаеш и колко е грешна поредната ти изцепка за затворения кръг от фирми.
Това със затвореният кръг ти е ясно,че не си много прав. В случая, който Сашо споделя става въпрос за бързо оборотна стока "Храна" .При затварянето на кръга за хранителни стоки и напитки има два варианта: или да диктуваш цената- сваляш цените и убиваш конкуренцията
или да си на голяма печална - продаваш на цената на конкурентите и печели повече

Това е изгодно когато си на собственият си пазар в собствената ти държава. Това се прави на запад от много години . Така производителя гарантира и за качеството на продукцията си.
Защо си мислите че тези големи компании не са затворили кръга? Защо Apple или някой др. голяма компания за техника или други стоки, които не са бързо оборотни предпочитат да имат само представителства в по малките държави,а продуктите да им ги продават вериги магазини.Просто така им излиза по изгодно.
Колко пасти за зъби се продават се продават на ден в БГ. или софтуера ,смартфони или др. продукти на Майкрософт?
Темата е дост за да се разисква в един пост.