Цитат Първоначално публикувано от rikolinik Виж публикацията
Има един недостатък при щрайха при по широка дъска над 15-16см. дава леко отклонение от около 0,5 мм. в дебелината но това не фатално защото има начин да се поправи с повдигащите винтове за плота, проста трябва малко играчка за да се регулират винтовете но тъй като не съм работил много с нея не съм се занимавал да го оправям а разминаване го оправях проста като обърна дъската и я мина втори път. Другото е че най добре работи при отнемането на стружка до 1 мм. нищо че я дават до 2мм натоварва се. Като цяло съм доволен от работата с машинката и смятам че се справя добре за направата на кошери. Трябва да имаш и предвид че е хоби машинка и не очаквай да правиш 20-30 кошери на месец с нея.
Имам молба,ако някога имаш свободно време.Преди около месец,щях да взимам същата.В магазина вносител има сервиз към тях.Имаше една,втора употреба евтина,но от работилницата ми казаха,че вала е на втулки вместо лагери и дава непрекъснато проблеми.Бих искал да проверя информацията.Би ли отворил капачето,оградено с червено и да пуснеш една снимка?Това не би те компроментирало,тъй като вече не я продаваш мисля.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20150412_122434.jpg
Прегледи:      294
Размер:	167.6 KB
ID:	4132