И аз съм ок за 22.04 без значение часа.
И аз съм ок за 22.04 без значение часа.
Здравейте,
Резервацията е направена. Резервирал съм за след 18часа. Аз ще бъда там, ако някой иска и има възможност да заповяда, преди 19часа.
Поздрави, Г. Георгиев
Ще дойда и аз и ще доведа една млада пчеларка![]()
0899946746 Поздрави, Емо.
Супер и аз може да дойда по-рано. Може ли пак адреса на ресторанта ?
Здравейте,
Пишете на чичко Гугъл ресторант "CARRE", там ще го видите.
Намира се в кв. "Диана бад" до бл. 29. Ако се върнеш назад в темата за "СРЕЩАТА" ще прочетеш какво съм писал и тогава. Съжалявам, но не съм толкова напрет с компа за да мога да копирам линкове, снимки и т.н.
Тел. ми е 0888 6 999 20, ако има проблем ще се радвам да помогна.
Поздрави, Г. Георгиев
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
Приспособление за вкарване на коркови тапи в бутилки с вино.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Размера не е ясен, но... с това май може да се набие коркова тапа в бутилка.
.... Изпревари ме друго пиянде.
Браво!!! Това е верния отговор!
Уреда действа по следния начин: Тапите - нови или употребявани се накисват да постоят малко във вряла вода - за дезинфекция и да омекнат. После през страничния отвор се поставят вътре така че да влязат в направляващия отвор. Той е леко коничен - стеснява се навън и е облечен с ламаринена гилза. Такава гилза е имало и на буталото (личи къде е била, но е загубена). Така приготвения уред се поставя на гърлото на бутилката и с натиск на буталото тапата се вкарва в него.
Дай на лични адрес да ти изпратя наградата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))