Алексей , за мен е удоволствие да си комуникирам с теб и ти много добре ме разбираш какво казвам , но понеже за пред колегията ми тълкуваш мнението с техническа терминология , позволи ми да го преведа дословно в същия тон / все пак съм С шофьор от четвърт век :D /. Значи - четеш книги , получаваш категории , вземаш кола , без значение дали нов мерцедес или дърта аскона , усвояваш и устройството до последната гайка и тръгваш по пътищата на България . Ти кога ще се почувстваш шофьор ? Аз - като навъртях 20 -30 хиляди километра .
Евгени , може някъде да си писал за начина ти на пчеларстване ама ми се струва че бъркаш някъде . Аз писах при какви условия ги гледам мойте ама не мога и да си представя че от март нататък ЛР семейство ще го държа в един корпус за плодник и да вадя мед от него . От началото на май до август са два корпуса плодник и поне два корпуса медови. И каквато и година да се случи под 30 кг не съм падал никога . ЛР не ги храня и подхранвам , ДБ - макс. 1 кг захар годишно/кошер . ХР имам ама от две- три години не си играя да ги ползвам . Ако са ти слаби пашите , вместо корпуси - магазини , но плодника - два корпуса![]()

Цитат