В последният абзац съм го споненал. Оксалова киселина и октомври началато, ако не съм доволен от О.К., при някой кошери ползвам Варостат Р, еднократно.
В последният абзац съм го споненал. Оксалова киселина и октомври началато, ако не съм доволен от О.К., при някой кошери ползвам Варостат Р, еднократно.
Вчера направих проверка на мъжкарите
Проверих 9 кошера и се отказах да търся - нямаше нито един акар. От всеки кошер абортирах по 10-20 търтея в различна възраст.
След седмица ще опитам отново, но засега нещата изглеждат добре.
Тази e втората година, а в края на лятото започва третата без третиране и всичко изглежда обещаващо.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Един път съм я ползвал, но не мисля, че имаше ефект. Трябва явно да е в по-голяма концентрация, ще пробвам отново ако в края на годината излезе акар. Ако излезе инфо за концентрация ще бъде много добре, но засега нищо.
P.S Сега като се замисля...може и да е имало малко ефект, но...и след нея имаше акар. Ако пробвам отново, ще кажа какво е станало.
Важното е че към момента няма, но защо не знам.
Ърнест Хемингуей
От всеки кошер абортирах по 10-20 търтея в различна възраст.
Какво значи това?Не съм много наясно какво си направил с търтиите,или може би имаш предвид търтиевото пило?
Ърнест Хемингуей
Дамянов ,при този тест с 15-20 търтея ,колко акара трябва да има -общо ,за да се налага третиране?
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))