Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
И аз съм на линия и можем да продължим. ... А при вас бавна и студена пролет, на пчелите им се иска, пък не могат... Определено детайлите ще са в март и април.
Тая година април и май.
То пролетта ще дойде и дърветата ще наваксат, и ще цъфнат.Те, тия цветове от лани си ги готвят и само чакат топлото.Лошото е, че пчелите не са си подготвили от лани запечатаното пило, та като цъфнат дърветата да излязат и множеството работнички.Докато се развие семейството и юли отминал.Дошло засушаване и жега и почва подготовката за следващата зима.В това е "малката" разлика в климатичните условия за равнинно и планинско, и полупланинско пчеларстване.Дано Дядо Господ се смили и ни даде топло и влажно дълго лято.В това е надеждата да наваксаме изоставането.А ако пусне и малко мана в гората на есен... Мечти-и-и, мечти-и-и...
Такива ми ти работи, jordanov. А при вас рапица, овошки, акация, ливади, слънчоглед, сигурно някоя паша пропуснах и пак чета недоволстват колеги.Благодарност трябва.Благодарност към Дядо Господ. За това което дава.Ако не можем да си го вземем Той не ни е виновен.