Я да предположа и аз, мисля че е старинен инструмент за самозадоволяване. Срещата макар и кратка за мен, бе много приятна.
Поздрави.
Я да предположа и аз, мисля че е старинен инструмент за самозадоволяване. Срещата макар и кратка за мен, бе много приятна.
Поздрави.
Здравейте,
Много се радвам, че срещата Ви е харесала. Все пак това е първата и има един период на опознаване. По късно ще бъде все по-добре, защото "вече ще сме яли и пили заедно".
Лично, доволен съм, това е една отколешна моя мечта - да можеш да споделиш с човек който те разбира и е съпричастен към това което те вълнува.
Очаквам с нетърпение следващата. Който реши може да предлага дата. След празниците!
Поздрави, Г. Георгиев
Колеги идея за нова среща?На миналата бях на работа и не дойдох, но за следващата ще съм на линия.
И аз бях в командировка и неуспях :| но на следващата съм там![]()
Здравейте,
Предлагайте дата!!!!!!!
Ако решим да е на същото място ще се обадя да направя резервация.
Поздрави, Г. Георгиев
Мястото си е екстра!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
28.04.2015 ?
Здравейте,
От мен, става.
Други мнения и предложения? За час, 19? Предлагайте.
Поздрави, Г. Георгиев
С удоволствие и аз ще участвам. Ако всичко е наред, може да има и практика, която да споделя.
Доста е напред във времето за да кажа със сигурност. Но нека остане тази дата и час и който може да заповяда. Че Май, като се почнат едни празници, агнета и рояци (за някои), няма да има време.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))