Да напръскам малко с вода , че Дамян като мете да не вдига прах .![]()
Няма как да знаеш.За да ти помогна ще ти кажа че моя юнак днес стана на 36г.Сега ще опитам да позная аз.За да не ме разбереш грешно ,първо ще пиша ,че е естествено баща ти да се гордее с теб.Ти се имаш за по-умен ,защото имайки повече възможности си постигнал повече.Демокраця .Станал си бизнесмен .Голяма работа --работодател.Взел си пари по програми и си стигнал върха.Браво .От другата страна -баща ти.Беден селски човек ,на когото са взели всичко.Има една работа да преживява и една Жигулка да не ходи пеш.И т. н. и т.н.Е как мога да си мисля ,че не си по-умен.Опс забравих компютрите.
Илиев ,бива ли така? Толкова философски съм настроен тази вечер.![]()
Дамянов си легна ,хайде и ние .Лека.
Днес на единия пчелин намерих една със лично мнение,заложила маточници без да ме пита.Относно акара,бях решил да не третирам с ОК,но след като изрязах от една рамка търтиево пило и го изтърсих,видях поне 30 бр.
Колеги какво става ? Тази година ще вадим ли мед от рапица ?
При мен както е тръгнало най-силните ми семейства имат едва 2 пити с мед.Пълна скръб.Много малко нектар отделя рапицата при мен.Другата седмица и всичко приключва.
Всички пчелини съм ги прегледал и мога да кажа,че нямам и едно пчелно семейство изпаднало в роево положение .При вас как е положението ?
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))