Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 87 от 239 ПърваПърва ... 3777858687888997137187 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 861 до 870 от общо 2387
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Ако магазина не е отдоло,а отгоре,при тия далаци от де да знам,но можеше да напълнят по един магазин :-) :-) :-) :-) :-)

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Днес денят -супер.При мен 26 градуса ,слаб ветрец.Положението -аве хареса ми.Явно последният път кавгата и боя са си казали думата.Като наредили едно пило ,дъги перга ,сиропа от петък ,точно като по учебник.Красота ,радваща окото.Днес изрязох двете крила и задна лапка на всички майки от 2012г.Докато се зверих за майките ,гледах и за акар.Никъде не видях.Каня се да правя тест ,но да видим кога ще сколасам.Рапицата жълтее ,лавандулата цъфти -скоро току виж и магазини съм сложил.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Дай боже всекимо.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Дай боже всекимо.
    Един доброжелател.Сполай -ти.Аз толква ревах ,че днес си викам :боже някой е идвал да ми подсилва пчелите.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Един доброжелател.Сполай -ти.Аз толква ревах ,че днес си викам :боже някой е идвал да ми подсилва пчелите.
    За няколко дни голяма разлика в настроението на пчеларите и състоянието на пчелите .

Да се надяваме , че след като пролет нямаше понеже пукна , сега лятото ще е трепач

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    За няколко дни голяма разлика в настроението на пчеларите и състоянието на пчелите .

Да се надяваме , че след като пролет нямаше понеже пукна , сега лятото ще е трепач
    За пчелите е ясно.За пчеларите ,как няма -докато има хора тук ,които да повдигат духа.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Тест за акар и аз мислех да правя , но май ще се задоволя да видя доколко е опаразитено търтеевото пило .

И , ако може докладвайте по-подробно . Пило - колко, пчели - колко и т.н.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Вашата е лесна, тука вече 3-ти магазин от слънчоглед вадя и утре ще зазимявам
    Сериозно: Много прашец, но не виждам нектар. Ще кажеш, че всичко е хукнало само прашец да събира, а нектара го пият като бира с мезето. Толкова много прашец досега не бях виждал, буквално всяка пчела мъкне и имам чувството, че ще запушат майката с прашец.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Тест за акар и аз мислех да правя , но май ще се задоволя да видя доколко е опаразитено търтеевото пило .

И , ако може докладвайте по-подробно . Пило - колко, пчели - колко и т.н.
    Пило -9 рамки.Пчели -3кг.Ха-ха нямам такова статестическо мислене.Аве -достатъчно.Незнам как виждаш опаразитеноста на търтеевото пило ,аз днес разпечатвах ,ровичках ,но не намерих акар.Въпреки това смятам да пробвам с пудра захар.

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Вашата е лесна, тука вече 3-ти магазин от слънчоглед вадя и утре ще зазимявам
    Сериозно: Много прашец, но не виждам нектар. Ще кажеш, че всичко е хукнало само прашец да събира, а нектара го пият като бира с мезето. Толкова много прашец досега не бях виждал, буквално всяка пчела мъкне и имам чувството, че ще запушат майката с прашец.
    Ами това е супер, храни и слагай да градят.

Страница 87 от 239 ПърваПърва ... 3777858687888997137187 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •