Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 363

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    За пореден път ще "натрапя" търтиевото млечице,което всеки може да си го добива сам абсолютно безплатно-получава се 3 в 1.
    -добиване на протеин.
    -борба против вароа.
    -добив на восък.
    За сега го използвам само в активния сезон.Страх ме е да го добавя към тестото защото-питката се поема бавно,а става въпрос за млечен продукт.Страх ме е от вкисване.Затова го използвам само през активния сезон със сироп.
    Не мисля,че пчелите през зимата се нуждаят от добавяне на протеини и белтъчини,а предимно от въглехидрати-топлина.При консумацията на захар се отделя повече топлина отколкото при консумацията само на мед.
    А в меденозахарното тесто добавям само йод по 10-12капки за кг.Не съм сигурен как и дали йода действа.Слагам го заради това,че йода участва в нозестата.Йод слагам и във поилката на пролет когато тръгне бурно развитие.
    Ето как изглежда търтиевото млечице с мед 1/1.Това е от един далак= на една магазинна рамка.Акари имаше в 2/3 от пилото.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Изображение1412.jpg‎   Изображение1413.jpg‎  

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •