Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 30 от 311 ПърваПърва ... 2028293031324080130 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 291 до 300 от общо 3101
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Пена и Вуте живели дълго и щастливо. Но един ден Вуте легнал да мре па рекал и отсекал
    -Пано а си ми изневерила а сам се преобърнал в гроба.
    Минало време и взела че и Пена умряла като отишла на оня свят я посрещнал свети Петър и Пена го попитала къде да си намери Вуте. Свети Петър я попитал да каже нещо характерно за Вуте щото тука много Вутевци. Пена се чудила чудила па казала за предсмъртни думи на мъжа си и свети Петър казал
    - Ааааа Вуте пумпала ли его там.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    -Докторе, боли ме задникът.
    -Къде точно?
    -Там, на входа...
    -Докато му викаш "вход", все така ще те боли, момчето ми...

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Дядо води внучето си на разходка в гората. По някое време простатата започва да му дава зор. Той оставя внучето на пътечката, отива встрани до едно дърво и почва да рови из гащите. Забавя се и внучето започва да нервничи:
    - Хайде бе, дядооо!
    - Чакай малко, че каквото пипне баба ти, с дни не мога да го намеря после.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Една нашенка ,била на екскурзия в Италия.При разходка в парка и дошъл зор.Къде -къде ,зад едно дърво.
    Минал един човек и казал:- бона сера.
    Нашенката не се сдържала и попитала: -че сера -сера ,ама как разбра ,че съм Бона?

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Снощи пих коняк "Наполеон" , после пих коняк "Кутузов" и на сутринта главата ми изпита цялата тежест на битката от 1812 .

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    http://www.alo.bg/1323020
    Загледайте се в ПРЕПАРАТИ ЗА ТРЕТИРАНЕ СРЕЩУ ВАРОАТОЗАТА и по точно в ................ оставам го на вас

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цял тон фурми а

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    От един друг форум попаднах на това:

Жените са сложни създания. На нас мъжете, понякога ни е трудно да разберем какво точно искат да кажат. Затова ви предлагам този наръчник за оцеляване , който съдържа най-опасните фрази използвани от жените. Е, дори и той не ви гарантира безопасността.
    1. Добре
    Това е думата, с която слагат край на спор, когато смятат, че са прави, а ти трябва да млъкнеш.
    2. Пет минутки
    Ако се облича, това значи половин час. Пет минути са наистина пет минути, само когато трябва ти да спреш да правиш нещо.
    3. Нищо
    Затишие преди бурята. Определено има нещо и трябва да внимаваш. Спорове започващи с „Нищо“, обикновено завършват с „Добре“.
    4. Направи го
    Предизвиква те, не ти разрешава! Не го прави!
    5. Дълбока въздишка
    Това не е дума, а невербално недоволство, че не я разбираш. Обичайно дълбоката въздишка означава, че те смята за идиот и се чуди защо си губи времето в спорове за нищо. (Погледни номер 3 за значението на „нищо“)
    6. Всичко е наред
    Едно от най-опасните изречения. Означава, че дълго ще си помисли за това как и кога ще си платиш за грешката.
    7. Мерси
    Жена ти благодари, не го подлагай на съмнение и не припадай. Просто кажи „за нищо“. (Забележка! Ако каже „мерси много“, това е очевиден сарказъм и всъщност не ти благодари. НЕ КАЗВАЙ „за нищо“, само ще доведе до „както и да е“.
    8. Кaкто и да е
    Това е женският вариант на „майната ти“.
    9. Спокойно, сама ще се оправя
    Още едно много опасно изречение. Означава, че не веднъж те е молила да направиш нещо и сега ще го направи сама. Ако попитате „какво има“, ще доведе до отговора от номер 3.

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    След семеен скандал. Той:
    - Защо ми пращаш само празни SMS-и, ма?
    Тя:
    - Защото не ти говоря, бе!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Младо семейство.След първоначалния устрем зетят започва да се заседява в кръчмата и го удря на сън когато се прибере.Младата булка се оплаква на майка си от липсата на подобаващо внимание.
    Тъщата:
    -Не може да е вярно!Млад човек е!
    Булката:
    -Не може , ама е вярно!Ако не ми вярваш легни в кревата ти !
    Следващата вечер тъщата ляга в леглото на щерка си. Да се увери.
    След лека почерпка изведнъж съвестта на зетя се събужда и той прекратява предсрочно благите приказки в кръчмата.Решава , че е време да се отчете като мъж.
    Прибира се и по тъмно тихо си пъхва в леглото.Дава от себе си всичко на 110 процента.Уморен и доволен от извършеното добро дело дълбоко заспива.
    Сутринта го буди женска гълчава пред спалнята.Заслушва се.
    Тъщата към дъщеря си:
    -Не те е срам! Така да ме излъжеш! Тоя направо ме съсипа! Цял ден няма да мога да си поседна.
    Зетят разбира какво е станало и сконфузено пита из зад вратата:
    -Ама, бабо, ти що не се обади?
    Тъщата с престорено яден, благ тон:
    -Нали си не говориме бе, зетко!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Страница 30 от 311 ПърваПърва ... 2028293031324080130 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •