А при мен е време за изрязване на първите далаци.Имам и за ротация,за разширяване.Дано даде време през седмицата....
И при мен след вчерашния преглед са по на 4р с пило ,завъртях на 180гр през една пуснах им и по една рамка за градеж.Само майките на Скутелатор са със по 8р пило плътно от край до край по рамката .Де да бяха всичките ми майки от на Скутелатора
Милен Михов
Имай малко вяраНе са италианки, че да очакваш тяхната логика на поведение.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
И господ да вкараш няма да можеш да ги накараш да се развиват ако няма такива условия .Колега майки италианки няма в България една струва 200 Е а всички мелези се продават за 20.25 Е свободно на техния пазар.Но Българската е по добра ?????? Но свещарки са по добри от копешките !!!!!
Постепенно набират скорост въпреки че на нас ни се иска да е възможно най бързата. Днеска пак сипвах сироп и ми направи впечатление че почти всички са почнали да го свалят за разлика от предния път, което ме навежда на мисълта че нещата постепенно почват да си идват на мястото.
В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))