Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 353

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    29.04.2011
    Колеги един приятел от Елхово му направили пролетен преглед. Камерата го заснела, но както става в тази нощ моб. оператори имали слаб сигнал и камерата не подала сигнал. Въпреки това е направила клипове и снимки.Това е клипа. https://youtu.be/pE7ewANNP6

Потребител
    Регистриран
    29.04.2011
    Нещо не успях да го къча. Преди време моят приятел ми се оплакваше, че камерата е много чувствителна и му праща снимки на котки, бурсуци, птички и смо го будила нощем, но в тази вечер-греда. Крадците са записани как проверяват рамките и после ги връщат. Още не е видял какво му липсва от кошерите

Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    Дано колегата успее да ги намери.Все пак има снимки и записи на извършителите.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    И на мене ми откраднаха 3 финландски нуклеуса заедно със семействата от един от пчелините. Предполагам че са били с лека кола, щом са взели толкова малко. Вероятно са били някакви преминаващи крадци-пчелари, които са видели пчелина от главния път. Не вярвам да са от селото, защото веднага ще си позная нуклеусите, а освен това в тях има и скрити RFID тагове. Катинара са го строшили с някакъв инструмент - тоест били са подготвени за кражба.

Та тъжно или не, трябва да обявя че сред нас пчеларите има и ИЗПЕЧЕНИ КРАДЦИ, в багажника на които постоянно стои оборудване за взлом (разбиване/ рязане на катинари). И пътувайки из страната те извършват грабежи на пчелините, които се виждат от главния път.

Досега са ми крадили оградни колове и оградна мрежа, но това е ясно, че са местни цигани. За пръв път обаче имам и кражба от пчелари, при това умишлена и планирана (имат подготвено оборудване в багажника, ако им падне сгоден случай).

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Нали съм ви писал ,моите бяха супер в гората ,но сега са в село.Когато стане приказка ,къде да са пчелините -да не объркате пак верния отговор.

Потребител
    Регистриран
    29.04.2011
    Да има ги записани крадците и макар през булата си личат

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

В промяната на закона трябва да се борим да влезе киминализирането на кражбата на кошери. Хванат ли го директно в панделата за поне 10год.

Поздрави, Г. Георгиев

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •