Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
Аз взех добавката на Вемохерб , излиза по-скъпо , но за моите малко на брой кошери не е голяма загуба . Та това което видях при нея е , че освен бабини зъби има и цикория , която пък съдържала кумаринови производни и флавоноиди .
Моите вече изядоха по около литър сироп с тази добавка, започнах да ги подхранвам около 14 март . Тази събота ще видя какви са ги свършили с пилото и ще докладвам .
Ще съпоставяме с колегата Корчев мощността на самолетите , лошото е че моят го пуснах по-рано на пистата .
Другото лошо е , че от събота ще им сипя да пият по един пробиотик от колегата Александров и така няма да знам от кое ги боли главата на сутринта .

п.п. колегата Дамянов беше писал за кумариновата киселина , не знам дали тези кумаринови производни имат същият ефект
Защо не каза да ти дам от моите добавки??? Кажи, че искаш да даваш! Аз си мислех, че си само на пробиотик.
Другата седмица сигурно ще пристигнат и големите доставки и ще имам за 2 години напред.
Като минавам покрай теб ще ти донеса, но предполагам ще е другата седмица към края.

Пусни кафемашината да загрява