Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 23 от 37 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 221 до 230 от общо 363
    Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Опааааа... самолета кацна

И донесе армаган:

Това до тубата с хаповете е за мащаб, не са ми го изпращали от Хамерика, да не стане греЩка.

По моите изчисления от тези хапчета прябва да слагам по 1 на 10л сироп. Подкарвам ги от утре!
    Корчев, ако ти изчезнат търтеите да знаеш, че е от бабините зъби и са си свършили работата. Ако майките куцат докато влизат в кошера, значи си дал повече отколко трябва.
    Иначе за хора има по-сигурен начин: Като излезеш с гаджето да ядете сладолед, винаги си вземаш на клечка. Ще си запазиш клечката в джоба и с малко изолирбанд правиш шина да не се гъне като Икарус на обръщач.

Сериозно на темата: Калко ти излезе цялото удоволствие с доставката?
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    29.04$ total
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    29.04$ total
    52.37 лева - не е лошо . И аз на там вървя, че тук ще ми одерат кожата.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    С една малка подробност, че Paypal смята долара 1.88лв и сумата е 54.59лв Иначе си делнахме сделката с колега (нали съм виден кооператор) и стана съвсем поносимо!
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    С една малка подробност, че Paypal смята долара 1.88лв и сумата е 54.59лв Иначе си делнахме сделката с колега (нали съм виден кооператор) и стана съвсем поносимо!
    Пак е много добра оферта. Тук ще кажеш, че злато продават, а билката я изнасяме. Каква е тази печалба от над 500% и как очакват някой да им купува продукта - после се чудят защо бизнеса куца с двата крака.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Аз взех добавката на Вемохерб , излиза по-скъпо , но за моите малко на брой кошери не е голяма загуба . Та това което видях при нея е , че освен бабини зъби има и цикория , която пък съдържала кумаринови производни и флавоноиди .
    Моите вече изядоха по около литър сироп с тази добавка, започнах да ги подхранвам около 14 март . Тази събота ще видя какви са ги свършили с пилото и ще докладвам .
    Ще съпоставяме с колегата Корчев мощността на самолетите , лошото е че моят го пуснах по-рано на пистата .
    Другото лошо е , че от събота ще им сипя да пият по един пробиотик от колегата Александров и така няма да знам от кое ги боли главата на сутринта .

п.п. колегата Дамянов беше писал за кумариновата киселина , не знам дали тези кумаринови производни имат същият ефект

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Направо ми се прииска да осиновиш моите семейства и мен покрай тях. Добри резултати и да споделиш.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Направо ми се прииска да осиновиш моите семейства и мен покрай тях.
    Абе за теб ще ми останат малко бабини зъби , но за пчелите ти едва ли .
    И като те осиновя да знаеш , че детските са за ракия

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Какви детски ,какво чудо. Ако подействат бабините ти зъби на ръце ще те нося.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Аз взех добавката на Вемохерб , излиза по-скъпо , но за моите малко на брой кошери не е голяма загуба . Та това което видях при нея е , че освен бабини зъби има и цикория , която пък съдържала кумаринови производни и флавоноиди .
    Моите вече изядоха по около литър сироп с тази добавка, започнах да ги подхранвам около 14 март . Тази събота ще видя какви са ги свършили с пилото и ще докладвам .
    Ще съпоставяме с колегата Корчев мощността на самолетите , лошото е че моят го пуснах по-рано на пистата .
    Другото лошо е , че от събота ще им сипя да пият по един пробиотик от колегата Александров и така няма да знам от кое ги боли главата на сутринта .

п.п. колегата Дамянов беше писал за кумариновата киселина , не знам дали тези кумаринови производни имат същият ефект
    Защо не каза да ти дам от моите добавки??? Кажи, че искаш да даваш! Аз си мислех, че си само на пробиотик.
    Другата седмица сигурно ще пристигнат и големите доставки и ще имам за 2 години напред.
    Като минавам покрай теб ще ти донеса, но предполагам ще е другата седмица към края.

Пусни кафемашината да загрява
    Ърнест Хемингуей

Страница 23 от 37 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •