Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Това ми е най-болния въпрос. На другия пчелин където са повечето семейства имам 230 метра черен път по който изродите които изсичат горите са минали с камионите с дървата и ми направиха коловози над 70 см дълбоки. Миналата седмица докарвах материал виках багер да пооправя нещата обаче почти нищо не постигнах. Багера потъва три пъти и се вади с кофата. Абе УЖАС. Днес прекарах 200 литра сироп ПЕША в специално закупени за целта кофи с плътно затварящи се капаци. За излизане на този етап въобще не може да се говори дори и огромен трактор да ме чака.

Съпругата ми работи на равно с мен и е в огромна помощ. Снимката е на нейния пчелин.
Рости, що не подадеш една жалба в горското заради разбития път? По принцип, доколкото знам, ако някой (арендатор или друг) разруши път, чрез земеделска или друга дейност, е длъжен да го възстанови за собствена сметка. Така съм чувал, не съм сигурен. Но една жалба все пак си е нещо.

И на мен ми писна от гадното време! Почвам да се чудя дали от "фокуса" кошери да не премина на капани за рояци...