Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Защо да споделя с другите и аз съм се замислял да ли да го правя.Аз се смятам за хоби пчелар,отглеждащ 340 бр от 14 год.Как да дадеш мнение като от есента ми казват,че щом ги отглеждам в Странджа и имам загуби съм без акъл,малоумник,неразбиращ от пчели и искащ държавата да вземе мерки/демек пари/.През всеки 10-15 дена ми показват статий и мнения на хора който затвърждават общото мнение,че съм такъв,и аз като мислещ човек/така се надявам поне :-) :-) :-) /как да дам мнение.Нали ако някой начинаещ пчелар започне да практикува това което пиша,ще измрат и неговите пчели.После ще се чуствам виновен от сполетялото ги нещастие.Ако се занимавах с продажба на майки и отводки си е изкушаващо да ги заразя с нещо от което умират и заразяват другите около тях,така ще си създам непрекъснат прилив на клиенти :-) :-) :-) :-) :-) .
Не буди звяра! От няколко дни го е хванала липсата. Той ще ти обясни как да си излекуваш пчелите и да вадиш по 200кг/кошер. Само трябва да му дадеш кредитната си карта и гледай какви здрави пчели ще имаш.
Ние тези неща не ги разбираме . И от отводки също не разбираме Ще си умрем гладни!...да знаеш!