Бройте ме![]()
Бройте ме![]()
Понеделник и петък според мен не са подходящи дни. Вторник, сряда и четвъртък ми се струва по добре. Ето и конкретно предложение. Сряда 1.04 от 19 часа.
Здравейте,
Става. Утре след работа ще мина през заведението да резервирам места. Ще потвърдим резервацията по-точно в сряда, за да могат всички които желаят, и имат възможност да се включат. В заведението има нещо като сепаре, нямам представа колко места има. Утре ще разбера и ще пиша веднага щом се прибера.
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Готово, има резервация. Сепарето събира около 18 места, но не е проблем ако сме повече ще се сложи още една маса. Важното е че никой няма да бъде върнат. Резервацията е за след 18.30ч. Ако имате да питате нещо, или някакво предложение........ давайте. Казал съм, че ще се обадя в сряда преди обяд ако нещо се променя т.е. ако има повече желаещи да ни подреждат маси в салона.
Поздрави, Г. Георгиев
Аз съм ОК. Ако не мине котка път, ще дойда. На твое име ли е резервацията?
Здравейте,
Резервацията е на Жоро. Казал съм, че ще се събираме пчелари от форума. Няма да има проблеми. Днес се обадих и потвърдих. Няма да има проблем да се съберем около 20 човека. Това за резервацията. Ако сме повече ще намерим решение. За мен е важно да има такива срещи. В такава обстановка (на по бира) ще може да си кажем, и коментираме много неща. Най-важното е, че ще установим контакти. Евентуално ще можем да се кооперираме за каквото се сетите.
Така мисля .
Поздрави, Г. Георгиев
Ей ,от много приказки за пчели ,да не ви пресъхнат гърлата.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))