Ххахаха...преписвачки
Ако кажеш, че искаме да гледаме различни породи, то в медиите ще звучи така: "Пчелари ще внасят пчели от Марс!" и да запълнят празнотите - "Совалката излита утре сутрин"
Кожухаров е виновен завсичко (шега). Вчера идва и ми вика: "Абе ти си оня дето говори срещу мен!" - А аз седя и се чудя кога съм казал нещо срещу него . Човека явно се е обидил от нещо. Да прощава
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Сами виждате как дори и телевизиите режат и правят сглобки, и тези сглобки променят контекста на казаното. Горе например виждате как почти едночасови приказки са успели да ги вместят само в две минути, изрязвайки само определени изречения, които са прекъснати по средата на думата, и са залепени с други изречения със съвсем друг контекст и смисъл.
Ако всички новини във всички медии се правят по подобен начин (а то това вероятно е така), започвам сериозно да се замислям и да се съмнявам що за "истини" научаваме ние простосмъртните българи .....
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))