Тъй като аз не визирам никого, а вие явно на мен говорите, няма да ви остана длъжен. Ето погледнете се сами. Точно за това говоря, в целия форум се "пъчат" персони, които иначе много знаят но защо да си правят труда да ми отговарят. Не разбирам потребността да парадираш че може да помогнеш но да не го правиш. Защо имате регистрации тук? Четете, търкате ръце, подхилквате се с ракийка в ръка и се радвате на незнанието. Не трябваше да тръгвам в посока превъзпитание на хора в зряла възрастНо и вие сте били с по 1 кошер, в средата на нищото и сте се чудели на къде да потеглите. Сега зад многото години опит сте със самочувствие, и се пъчите - младоците нека се бутат. То си е в реда на нещата, но старейшините са за това, да помагат а не да ни гледат сеира. Няма да ви вземем хляба, човешко е да подадеш ръка и да помогнеш.
Лалов, не позна и хакер не съм, но нищо неможе да ме спре да стана пчелар дори и без твоя помощ.
Спирам да поствам тук понеже отиваме в посока рибарски (пчеларски) полемики. Ще се включа отново когато има какво да кажа именно по тази тема. Хич не се хабете, да ми опонирате ами се замислете дали не съм прав. Бъдете здрави и щастливи.