Абе какво ще им пишеш колко пити пило имат (какъв е смисъла)? Аз след некой ден ще им правя категоризация и централизация. Демек ще им определям силата (но без да вадя питие) и на който се налага ще му центрирам пилото в средата, слабите вече са ми ясни щом не вдигат сиропа.
При мен всички бяха вдигнали сиропа 200мл. с Нозевит+ днес получиха по 400мл. с витамини и след 4 дена 2рата доза нозевит.
Може би не трябва да пиша в тази тема ,ама в югоизтока всичкия народ е изчезнал.![]()
Ник,пишеш за доволно количество разнороден прашец,за активни семейства...Помисли малко-необходимо ли е да им сервираш разни буламачи.Ти пиеш ли хапчета като си здрав.Направи си експеримент подхранвай 2-3 кошера само със чист захарен сироп и прецени разликата м/у тия хранени с витамини.
Пчелите събират прашец,но дали разтенията в хладните дни отделят нектар...сиропът направо си е задължителен.
Пия витамини когато съм здрав и от 3 години не съм боледувал и не съм взимал антибиотик. Витамините само могат да помогнат.
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))