Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 114

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от FrankyFox Виж публикацията
    И от всичкото четене и преглеждане на клипчета кое е за предпочитане: пчелогонка или издухване?
    Колега ,с това единствено мнение ,направо се чувствам неудобно.Всичко зависи от ситуацията и бройката.Ето аз, за да сложа пчелогонка трябва предварително да вдигна 2-3 магазина порядъчно омазани.Не благодаря.Издухването /не съм го правил/ изглежда удачно.Незнам какво става с младите пчели.Аз използвам голямо перо.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Колега ,с това единствено мнение ,направо се чувствам неудобно.Всичко зависи от ситуацията и бройката.Ето аз, за да сложа пчелогонка трябва предварително да вдигна 2-3 магазина порядъчно омазани.Не благодаря.Издухването /не съм го правил/ изглежда удачно.Незнам какво става с младите пчели.Аз използвам голямо перо.
    Ако ме поканиш това лято,за един ден ще ги минем всичките,само трябва да има кой да товари и носи.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    За поканване ще те поканя ,ама тези дето ще товарят и носят ,незнам откъде ще ги вземем.И по-малко бира рябва да пият.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Ето аз, за да сложа пчелогонка трябва предварително да вдигна 2-3 магазина порядъчно омазани.
    Еее ти всичките на веднъж ли искаш да свалиш? Карай един по е един, по леко ще ти бъде

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Еее ти всичките на веднъж ли искаш да свалиш? Карай един по е един, по леко ще ти бъде
    Нема време ,няма да вадя мед до коледа я.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Нема време ,няма да вадя мед до коледа я.
    Поста ми беше сериозен, за мен лично е по удобно набързо да сваля 30-40 магазина, да прехвърля пчелогонките на още толкова и да ги извъртя до вечерта и на другия ден пак същата процедура.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Поста ми беше сериозен, за мен лично е по удобно набързо да сваля 30-40 магазина, да прехвърля пчелогонките на още толкова и да ги извъртя до вечерта и на другия ден пак същата процедура.
    По никакъв начин не искам да те засегна.Ако има нещо -извинявай.Нали знаеш 1000 пчелари -1000 технолгии.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Не си ме засегнал, пък и не съм от плитко обидните

Автор
    Регистриран
    07.10.2013
    По никакъв начин не искам да те засегна.Ако има нещо -извинявай.Нали знаеш 1000 пчелари -1000 технолгии.
    Много точен отговор, искрен и поштен.

Наблюдател
    Регистриран
    09.12.2010
    Някой ползвал ли е моторна духалка за отстранявану на пчелите.Интересуват ме плюсовете и минусите при работа с нея.Сравних показателите на духалката ползвана от колегата Камен Крумов и се оказва че моторната е в пъти по мощна,а именно 125м на кубик срещу 810м. при моторната.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •