Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    И...нещо от медиите в Бургас!
    http://burgasdream.com/BG/index.php/...B8%D1%82%D0%B5
    Браво на Бай Ботьо!Те това е мъжка приказка.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от спартак Виж публикацията
    Браво на Бай Ботьо!Те това е мъжка приказка.
    Чудя се на такъв човек как може да говори така при положение,че тази зима лично той има към 50% смъртност.Но как кълват някой хора на такива писания ми е чудно.По добре да плюеш по хората отколкото да си съпричастен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Чудя се на такъв човек как може да говори така при положение,че тази зима лично той има към 50% смъртност.Но как кълват някой хора на такива писания ми е чудно.По добре да плюеш по хората отколкото да си съпричастен.
    Явно е разбрал човека, че грешката не е в нищо друго, а в пчеларя. Това мисля, че е доста достойна постъпка, макар че има 50% смъртност, а не реве като вдовица за .....компенсации. Всички страдат кой повече, кой по малко в % смъртност, но си понасят загубите. Не чакат на Габриел да им ги оправя. Ако ще се помага, то би трябвало на всички да се помага, а не само на приближени на някого. Другите да не са анатемосани, че да не получават подкрепа?
    Този пост е редактиран от solaris60; 25.03.2015 в 08:47.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Янчо,не 50% да не са много повече,а и са.На този комунистически запартък,вече и наборите му от Бургас а и от другаде го отбягват,да не говоря пък за членове в тъй наречено (областно дружество)смях от всякъде.Нека го отдадем на годинките му.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Цитат Първоначално публикувано от Лалов Виж публикацията
    Янчо,не 50% да не са много повече,а и са.На този комунистически запартък,вече и наборите му от Бургас а и от другаде го отбягват,да не говоря пък за членове в тъй наречено (областно дружество)смях от всякъде.Нека го отдадем на годинките му.
    Малко или повече не това е важното по важното е че човека има смелост и достойнство да каже,причините за така наречената ГОЛЯМА смъртност.Изводите всеки сам да си ги прави
    Милен Михов

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Лалов Виж публикацията
    Интересно защо, когато някой иска да ви отвори очите...вие си мислите обратното и го обвинявате във всички грехове? А и след "рев отвсякъде", защо пък да няма и "смях отвсякъде"? Забавлявайте се!
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Днес след 9 дена и 8 часа ,най накрая си прегледах кошерите.Както някой писа прегледите станаха 2 -в 1 .Какво е положението . Ако бях поет да го опиша с метафори ,щях да напиша :Тази есен смятах да хващам паламуда с риб 4,80 +40 коня мотор.Да ,ама не.Нещо ,като цяло не ми харесва работата.Незнам какво да мисля ,какво да пиша ,незнам какво вие ще кажете.Аз ще спирам употребата на О.К.- до второ нареждане.Тези еретични мисли ми идват ,защото имам 3 пет рамкови резервни семейства ,които не третирах и са перфектни.Най -зле са семейства с купени майки от 2012г.Явно не им понася О.К.За тези ,които ще кажат ,че майките са стари : винаги / почти/ сменям майките на третата година.Имам доста от 2012 ,които са добре.Шах --мат.Ще пада голяма борба и голямо хранене.Пилците ги преброихме ,да видим какво ще снесат.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Не може да сравняваш здравословното състояние на отводки със стари семейства?!
    На мен ми изглежда, че някъде бъркаш нещо. Вземи мерки (освен намерението за спиране на ОК) за да не се окажеш на опашката за отводки догодина.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Не може да сравняваш здравословното състояние на отводки със стари семейства?!
    На мен ми изглежда, че някъде бъркаш нещо. Вземи мерки (освен намерението за спиране на ОК) за да не се окажеш на опашката за отводки догодина.
    Сиурно. Не знам ,старите може да имат повече патогени ,но се шашкам ,зощото отводките са със същите стари рамки.Направени са от същите стари семейства.За последното-пепел ти на устата.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Днес след 9 дена и 8 часа ,най накрая си прегледах кошерите.Както някой писа прегледите станаха 2 -в 1 .Какво е положението . Ако бях поет да го опиша с метафори ,щях да напиша :Тази есен смятах да хващам паламуда с риб 4,80 +40 коня мотор.Да ,ама не.Нещо ,като цяло не ми харесва работата.Незнам какво да мисля ,какво да пиша ,незнам какво вие ще кажете.Аз ще спирам употребата на О.К.- до второ нареждане.Тези еретични мисли ми идват ,защото имам 3 пет рамкови резервни семейства ,които не третирах и са перфектни.Най -зле са семейства с купени майки от 2012г.Явно не им понася О.К.За тези ,които ще кажат ,че майките са стари : винаги / почти/ сменям майките на третата година.Имам доста от 2012 ,които са добре.Шах --мат.Ще пада голяма борба и голямо хранене.Пилците ги преброихме ,да видим какво ще снесат.
    А как я ползваш тая О.К.?Обливаш еднократно през зимата? Пулверизираш многократно през лятото? Обгазяваш с пари от изпарител?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •