Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 25 от 36 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 241 до 250 от общо 353
    Автор
    Регистриран
    08.01.2014
    Пчеларски район
    област Плевен
    Аз се чудя с какво да раздразня пчелите и да ги накарам да излязат от кошера и да почнат да жилят, след като получа сигнал за навлизане в периметъра на пчелина.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Пусни ток през тях на слаби импулси - направо побесняват. Ха-ха ..... нали това е принципа на събиране на пчелната отрова. Биеш с ток пчелите, те вадят жилото и тръгват да търсят в кого да го забият.

Потребител
    Регистриран
    29.04.2011
    Tarty,ще го питам за повече подробности,но гледам в бг. сайтове има различни модели според портфейла,а за снимките които прави все ще ти потрябват за някъде:къде номер ще хване,къде фейс на някой .Наскоро някой помощник ми помогнал и отковал 2дъски от дюшемето,две тръби ми взели ,но може да са му нужни,сигурно ВиК ще прекарва.Ако имах камерка поне щях да знам къде да ги търся

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Пчелина ми е в началото на гора,от едната ми страна е стръмно дере и има само един път по който може да минат.Не е наложително да слагам на всеки кошер датчик и си мисля,че една камера която да ми прати смс и снимка ще е достатачно.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Пчелина ми е в началото на гора,от едната ми страна е стръмно дере и има само един път по който може да минат.Не е наложително да слагам на всеки кошер датчик и си мисля,че една камера която да ми прати смс и снимка ще е достатачно.
    Немога да ви се начудя.Тук във форума беше коментирано ,че ако е с пистолет срещу теб -можеш да се защитиш адекватно ,само в случай ,че не те уцели.Вие тук разчитате на някакви снимки да ви решат проблема.

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Община Дулово, област Силистра
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Минирай пътя и сложи табела" минно поле преминавате на собствен риск"

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Немога да ви се начудя.Тук във форума беше коментирано ,че ако е с пистолет срещу теб -можеш да се защитиш адекватно ,само в случай ,че не те уцели.Вие тук разчитате на някакви снимки да ви решат проблема.
    Първо го гърмиш ти и след това произвеждаш изстрел от неговият пистолет. Ще знае ли някои кой пръв е стрелял?!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ciko Виж публикацията
    Минирай пътя и сложи табела" минно поле преминавате на собствен риск"
    Майтап ,ама се сетих за един каубойски филм.Приказката беше ,че като носиш пищови -трябва да си готов да ги използваш.Имам познат ,който си заявява :хвана ли го направо го гърмя и го заравям.Като видите снимките ,какво ще направите.Сори май питам за трети път.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Ще вдигна половината ловжий в въздуха хахаххаах.Атанасов,има само един път по който може да минат с кола, получа ли сигнал пътя ще е затворен до 5 минути.На мен не ми трябва да го убия,но послествията за него ще са жестоки.

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Майтап ,ама се сетих за един каубойски филм.Приказката беше ,че като носиш пищови -трябва да си готов да ги използваш.Имам познат ,който си заявява :хвана ли го направо го гърмя и го заравям.Като видите снимките ,какво ще направите.Сори май питам за трети път.
    Първото и най-важно е да тръгнеш по законовия път и паралелно с това само ти да си знаеш за втория начин

Страница 25 от 36 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •