Аз се чудя с какво да раздразня пчелите и да ги накарам да излязат от кошера и да почнат да жилят, след като получа сигнал за навлизане в периметъра на пчелина.
Аз се чудя с какво да раздразня пчелите и да ги накарам да излязат от кошера и да почнат да жилят, след като получа сигнал за навлизане в периметъра на пчелина.
Пусни ток през тях на слаби импулси - направо побесняват. Ха-ха ..... нали това е принципа на събиране на пчелната отрова. Биеш с ток пчелите, те вадят жилото и тръгват да търсят в кого да го забият.
Tarty,ще го питам за повече подробности,но гледам в бг. сайтове има различни модели според портфейла,а за снимките които прави все ще ти потрябват за някъде:къде номер ще хване,къде фейс на някой .Наскоро някой помощник ми помогнал и отковал 2дъски от дюшемето,две тръби ми взели ,но може да са му нужни,сигурно ВиК ще прекарва.Ако имах камерка поне щях да знам къде да ги търся
Пчелина ми е в началото на гора,от едната ми страна е стръмно дере и има само един път по който може да минат.Не е наложително да слагам на всеки кошер датчик и си мисля,че една камера която да ми прати смс и снимка ще е достатачно.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))