Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 23 от 36 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 221 до 230 от общо 353
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    колко струва годишно проследяването на 1 кошер чрез джипиес???.....на 30-40 кошера, 2-3 да са са с джипиеси, и вероятността да натварят един от тях е много голяма...пък после дали ще се обърнем към полицията, или дебеловратите мунчета....те си знаят работата!!
    Струва минималния заряд на една предплатена карта към някой мобилен оператор плюс стотина лева еднократно за устройството. По-трудничко е да му се осигури по сигурно захранване защото фабричното държи много малко. Устройството може да се нагласи да праща СМС ако се премести от мястото си с няколко метра. После пуска координати при поискване които с помощта не таблетче или смартфона веднага се показват на картата. Искрено се надявам да не ме събуди СМС от раздвижен кошер, но този който го е раздвижил няма да му се размине.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Скоро четох някаде за ловна камера с карта.Някой знае ли за нещо подобно.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Колеги,
    Дайте линк да видя как изглежда такова устройство за кошери! Важно е за мен да си отговоря на следните въпроси:
    1. Колко консумира, с каква батерия работи и колко изкарва без смяна или зареждане на батерията?
    2. Каква чувствителност има с вградената си антена под ламарината на капака на кошера?
    3. Какви са неговите размери и как може да се скрие в кошера, за да не се открива и унищожава лесно?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Потребител
    Регистриран
    29.04.2011
    Колега tarty имам приятел ,който си е сложил ловна камера на кошерите и е мн.доволен.Демонстрира ми как работи.Изпрати sms и веднага камерата му прати снимка,но ако някой наруши пространството от 10 -15метра от кошерите и тя автоматично започва да праща снимки.Батерията,по думи на производителя, траела около 5-6месеца,но колегата каза ,че някъде около 2-3мес.издържа и после презареждане.В ebay ги имало на по ниска цена.Разгледай ги

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от krasta4ka Виж публикацията
    Колега tarty имам приятел ,който си е сложил ловна камера на кошерите и е мн.доволен.Демонстрира ми как работи.Изпрати sms и веднага камерата му прати снимка,но ако някой наруши пространството от 10 -15метра от кошерите и тя автоматично започва да праща снимки.Батерията,по думи на производителя, траела около 5-6месеца,но колегата каза ,че някъде около 2-3мес.издържа и после презареждане.В ebay ги имало на по ниска цена.Разгледай ги
    Колко такива камери е монтирал, за да обхване периметъра на пчелина?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от krasta4ka Виж публикацията
    Ако може да го питаш какъв модел е/малко подробности да може да я потърся/,ще съм ти благодарен.

Наблюдател
    Регистриран
    30.05.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Колеги,
    Дайте линк да видя как изглежда такова устройство за кошери! Важно е за мен да си отговоря на следните въпроси:
    1. Колко консумира, с каква батерия работи и колко изкарва без смяна или зареждане на батерията?
    2. Каква чувствителност има с вградената си антена под ламарината на капака на кошера?
    3. Какви са неговите размери и как може да се скрие в кошера, за да не се открива и унищожава лесно?
    http://apireginenucleisciamipacchi.w...PER_ARNIE.html
    незнам дали ще ти помогне

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от bigbo4ko Виж публикацията
    http://apireginenucleisciamipacchi.w...PER_ARNIE.html
    незнам дали ще ти помогне
    Благодаря ти много! Дава доста ценна информация, особено за времето на работа. Мисля и че се досещам как са постигнати тези 4 месеца. Иска се обаче качествена батерия, а не китайско менте!

Автор
    Регистриран
    09.10.2010
    Пчеларски район
    1. общ. Левски и 2. общ. Роман
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Ако може да го питаш какъв модел е/малко подробности да може да я потърся/,ще съм ти благодарен.
    И аз съм се насочил към фотокапан(ловна камера), но не мога да измисля как да го маскирам добре. Срещу 5лв./мес.сим карта имаш снимки на имейл или ммс при движение на до 20 метра пред камерата денонощно. Гледам тези:http://spyboar.com/product-category/...5%D1%80%D0%B8/
    Предпочитам да пия от извора.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Колеги,

http://www.dx.com/s/gps+tracker
    Ако имаш време, разрови се из тези примерно и избери подходящо.
    Не ги бях разглеждал скоро и сега попаднах на нещо интересно http://spy.bg/gps-trakeri/1014/ В раздела gps проследяване има и още модели.

Страница 23 от 36 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •