Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Аааа не знам... в моя случай мечката ми носи мед и горски плодове...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
С малко закъснение - НАСЛУКА на всички колеги през новия сезон!
За съжаление при мене няма много за хвалба през изминалите излети. Няма ги пернатите и това си е. По 5-6 човека в линия за 3-4 часа я вдигнем 10 пъдпъдъка, я не. Морета от слънчоглед, жици, локви, а гургулици и гривяци по 3-4 чифта прелитат за цял предиобяд.
При вас как е?
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Нали знаеш, най-трудното в лова на гургулицата е да я намериш. Все още е много слънчогледа и са пръснати, но тази седмица жътвата (а и сушата) започна и се надявам да се концентрират, като за последно преди отлитане... Иначе, Ванка и при нас на птичия му викат "лов на пеперуди", ама полека лека чупим стереотипа, особено с по-новите ловци, като мене.
Георги Корчев се казвам
Има ама няма време да се ходи, иначе от приказки с колеги разбирам, че е слабо.
Жорка, той ловът е ясен, кажи ти за резенето, пуска ли?
Иска, хич и не знам да ти кажа. Не съм отварял 3-4 седмици. Ма днеска ще хвърля едно око и ще докладвам.
Аз си мислех, че сме повече ловджиите, ама може колегите още да скубят и затова да не пишат![]()
Георги Корчев се казвам
Има, има ловджии но чакаме началото на октомври, сега само тренираме за истинската битка.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))